bildiğin kadar bileceksin...

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Cehennemden bahsederler, nasıl bir yerdir, kimseler bilmez ama korkar insanlar, çünkü ürkütücü ve korkutucudur! Aşkın cehennem olduğunu bilenler, artık sevmiyorlar, cehennemlik aşkların, bağdaş kurup, kıyamet gününü bekleyen dervişlerinden öğrendim bu gerçeği...

Şimdi susuyorsun, biliyorum, konuşmak anlamsızdır artık, sevdamızın gökyüzünde duran yıldızları kaymış, tutunamamış oldukları yere, tıpkı senin gibiler! Bu benzetmelerime kırılacaksın biliyorum ama bazen düşünüyorum, sen bir yüreğe sahip misin, yoksa değil misin?

Her canlı varlığın bir kalbi vardır mutlaka ama senin kaplsiz olduğuna inananlardanım! Vicdanım rahat bu satırları yazarken, en ufak bir vicdan azabına yer yok düşüncelerimde.

Kelimelere prangalar vurup, atmayacağım artık kuytu köşelerdeki rutubetli hücrelere. Bir ceza kesmem gerekiyorsa, bunlar kelimelerim ve cümlelerim değil, yüreğimdir, cezaların en ağırını hak eden!

Şimdi sana sorsa birileri, yok, gitti diyeceksin, ardımdan. Hiç bahsetmeyeceksin hayatımdaki sevda yangınından! Bahsetmeyeceksin bu yanıgını başlatanın sen olduğundan ve benim suçsuz olduğumu, itiraf edemeyeceksin, kendine ve dostlarımıza! Çünkü yüreksizsin!

Sen beni, bildiğin kadar bileceksin, ne kadar anlatsam da kendimi, anlamayacaksın!


Ozan Muhammet Candan
grafikerler.org
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
evet son cümle odak noktası...
zaten çoğu kişi öyle değil midir.. görmek istediği kadar görür , almak istediği kadar alır... ötesini hiç düşünmez...
 

boro

Üye
Kayıt
18 Kasım 2009
Mesaj
66
Tepki
3
benim de içinde bulunduğum durumu kaleme almışsınız. kaleminize sağlık sayın danışman,
 
Yukarı Alt