bir adet yaglıboya tablo (röprödiksiyon)

Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesaj
623
Tepki
6
yaaa işte sanat buuu pcde oturup photo shopla yapmak değil sanat bubububu
 
U

User

Misafir
@satrol__

tesekurler ismail.. gerekirse photoshoplada yaparız :} baazı arkadaslar gibi kafamıza tüy takıp gezmeyiz biz sanatımızı bilgilerimiz dogrultusunda yapmaya çalışırız. kimseye de camur atmayız. becerimiz ve yetenegimiz bu kadar tabiki el elden üstündür.. işte bu lafı sölemek cok zor el elden üstündür.. helede resim sanatında kimse üstat degildir..benim yetenegim ve bilgilerim bu kadar benden usta insanlarada herzman saygımı ve sevgimi korumuşumdur.. cok sükür allah razı olsun ustalarımızdan..hayat zaten hep örenmekle gecmiyormu bizde hayatın her döneminde birseyler ögreniyoruz işte..saolasun baazı arkadaslar sayesinde seviyemizide 1 kez daha görmüş olduk. baslarına tas düşse o yapmıştır diyenleride gördük :} neyse teskler eleştirin için..
 
A

AALPAY27

Misafir
@AALPAY27

bu mesajı ben yazmadım ben bu işte teşekkür edecek birşey göremiyorum lütfen kullanıcıların mesajlarına böyle müdahalerde bulunmayın
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
@sero60
Çalışmayı beğenmeyebilirsiniz ama Merak ediyorum neresini beğenmediniz? Hoşunuza gitmeyen taraflarını sıralarmısınız..
 

sero60

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
8 Ekim 2007
Mesaj
15
Tepki
0
@duygujum
kendinize güvenrseniz yaparsınızinanikki çok kolay:p
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
@sero60


Bence okadarda kolay bi iş değil el sanatı. sizin özel yetenekleriniz varsa bilemem ama Sizden başka kolay olduğunu iddia eden olmadı. Rica etsem bizimle tablo çalışmanızı paylaşırmısınız?
 
Yukarı Alt