Bir cvp yazacak desinatör yokmu?

Kayıt
21 Aralık 2007
Mesaj
10
Tepki
0
Arkadaşlar aşagıdaki gibi glow efecti verilmiş bir görüntüyü tişört üzerine basmak istdiğimizde çalışmayı photoshop da hazırlayıp sonra yüksek çözünürlükteki bu dosyayı resim olarak corel'e import etmem yeterlimidir?Filmde çıkarmı? veya başka bir yöntemi varmıdır?
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
@kasapcarlos



cevab verecek birisi tabiki var...

şimdi eger desenin bu sekilde basit bir renk ve etrafında sadece glow efekti var ise bunun icin photoshop ile ugrasmanı tavsiye etmem.

corelde bunu çok rahatlıkla yaparsın ve en sağlıklı yöntem de budur.

yazını ya da desenine renk veriyorsun. daha sonra corelde glow efektini veren bir aracımız var (corel kullanmadıgım için adını bilmiyorum ama shadow tooll du sanırım) onunla desenın en solundan en sağına dogru mouseyi tıklayıp cektin mi efektini tam merkezinde olusturuyorsun.

outher glow un görsel ayarlamamarını yaptıktan sonra sonra istersen bunu parcalayarak efekti ayrı deseni ayrı bir şekilde elde etmiş olursun. corel kullanmadıgım ıçın sana resimli anlatmak isterim bunu.

bi deneyin. eger olmaz ise sizin için corel yukler anlatırım tekrar.
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
selam arkadasım glow efekti verdigin kanali dublicate channel yapıp image mod bitmap halfsone screen seceneklerini secerek tram vermek şartı ile bu görüntüyü baskıda alabilirsin corelin içine atmana gerek yok direk psd den cıkıs alabilirsin corelde tram vererek cıkıs alamazsın büyük film makinasının uyumlu olması gerekir saygılarımla
 
Kayıt
14 Şubat 2008
Mesaj
24
Tepki
0
slm vander lee adında bir plugin var photoshop da kullanılyor
onu yüklerseniz çok daha rahat halftone tramlar elde edebilirsiniz downtr adresinden indirebilirsiniz
 
Yukarı Alt