Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

HisarMedya

Üye
Kayıt
4 Şubat 2011
Mesaj
45
Tepki
0
@lycodes
aynen kimse müşteriyi kaybetmek istemez.o cesaretide gösteren olmaz bu zamanda bence
 

Xmen62

Üye
Kayıt
3 Şubat 2011
Mesaj
29
Tepki
0
Çoğu zaman hep böyledir, yaptığımız tasarım, çizim yada her ne ise satması, para etmesidir önemli olan. Para gücü de müşterilerilerimizde olduğu bir gerçektir.
Çoğu zaman tasarımlarımız bizim düşüncelerimiz, fikirlerimizi, yeteneğimizi sergilememesinin sebeplerinin en başta gelenidir MÜŞTERİLER.
Eeee ne demişleri, MÜŞTERİ VELİNİMETİMİZDİR. :) :D

Paylaşım için teşekkürler.:grafikerler:
 

faro

Üye
Kayıt
25 Mart 2011
Mesaj
3
Tepki
0
@Yasemin Uyar

bide bazen en baştaki daha güzeldi ona dönelim derler :D
 

zeybek16

Üye
Kayıt
21 Aralık 2009
Mesaj
14
Tepki
0
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HEPİMİZİN YAŞADIĞI GÜNLÜK BELKİDE OLAĞAN BİR PROBLEM...Benim şu kanıya varmak üzereyim arkadaşlar sizleri bilemem ama türk insanlarına algıda şeçiciliği anlatmak çok zor mesele...Bunu başarabilen kurumlar kuruluşlar var yok değil onlarda zaten kendılerini ispatlamış hepsi marka işte o reklam zihniyetinde olan firmalar marka olurlar adlarını satarlar diğer kurum ve kuruluşlar yerlerinde saymaya sadece günü kurtarmaya mahkumlar....
 

Vurgunkalp

Üye
Kayıt
27 Mart 2011
Mesaj
25
Tepki
0
ŞAyet Ben olsa İdim İnanın Bırakırdım İşi bu ne Abiya Bir an O grafiker Arkadasın yerıne Kendımı KAttım ŞAyet Burda Pc Başında Sinir Oldum...:):):))
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
:) :) Boş yer takıntısı varmış sanırım müşterinin. :)
Teşekkürler.
 

ahmetkaydi

Üye
Kayıt
11 Ocak 2010
Mesaj
34
Tepki
1
@Vurgunkalp
Vurgunkalp arkadaşım, anladığım kadarıyla siz de meslektaş adayısınız. Bence sizin için de bu işi bırakmak artık çok geç :) İmkanınız varsa müşteri seçebilirsiniz. Yoksa eğer bu tarz müşteriler bizim boynumuzun borcu. Her nefes alışverişimizde vadeli olarak ödüyoruz bunları. Bitmezzzz yani :)))

Yorumların hepsi çok güzel. Aynı dertleri paylaşan arkadaşlarla karşılaşmak mutluluk verici. Hepimize kolay gelsin. İyi çalışmalar.
 
Kayıt
30 Nisan 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Kelimesi kelimesine aynı durumu yaşadım. Yaptığımız tasarımı inceleye inceleye en sonunda grafikerin yanına gelip oturdular, boyuttan renklere, grafiklere kadar herşey hakkında fikirlerini uygulattılar..

İş bitti teslim edildi, bir süre sonra aslında içimize sinmedi dediler...

Bu işler böyle işte
 

mehmettan

Üye
Kayıt
3 Mayıs 2011
Mesaj
23
Tepki
0
Bir iş alırsın tasarımı hayal edersin çalışırsın müşteriye sunarsın mutlaka eksik bulur. söylediğini yaparsın fiyat kırmak için mutlaka kusur bulur ek iş yaptırmak ister. Bu nedenle evdende çalışsanız mutlaka sözleşme yapıp çalışınız...
 
Yukarı Alt