birebir PHP dersi

Kayıt
7 Ekim 2013
Mesaj
2
Tepki
0
Arkadaşlar,

Ben yeniyim baya bu işlerde. web programlama öğrenmek istiyorum. İnternette araştırdım biraz, PHP eğitimi veren bir yer buldum. http://www.hooglet.com/ birebir PHP dersi veriyormuş. Aradım fiyatını sordum, makul bir fiyat verdiler. Kurs ne zamana kadar sürer diye sordum, sen öğrenene kadar dediler. Öğrenme garantisi veriyolarmış, dili tam anlamıyla öğretmeden kursu bitirmiyoruz dediler. Nasıl bu PHP, zor mu, ne kadar zamanda öğrenilir sizce?

Bir de dediğim gibi çok bilmiyorum programlamayı, kendi kendime çalışa çalışa çat pat bir şeyler öğrendim ama profesyonel eğitim almak istiyorum, öbür türlü çok verimli olmuyor çünkü...
 
Kayıt
1 Ocak 2014
Mesaj
8
Tepki
1
Vermiş olduğunuz linke baktım fakat site açılmıyor, server'la alakalı bir problemleri var sanırım. Gelelim php konusuna sonsuz bir algoritma döngüsü içerisine girmek herkesi korkutur fakat php eğlencelidir. Size önerim belli başlı isim yapmış şahısların videolu eğitim setlerini almanız. En azından anlamadığınız bir konu olduysa bile kimseden çekinmeden bişey sormuyorsunzu play tuşuna basıp tekrar tekrar izlersiniz tabi bunun için html/css'i ön temel bilgi altında öğrenirseniz sizin için daha faydalı olur.
 
Yukarı Alt