M mizikci_51 Üye Kayıt 30 Ocak 2008 Mesaj 18 Tepki 0 19 Temmuz 2008 #1 arkadaslar birkac desenimi sizinle paylasayim dedim yorumlarinizda istediginiz kadar acimasiz olabilirsinz ben buna kendimi alistiriyorum we hatasiz desen çizmeye calisiyorum lütfen acimayin simdikten saygilar buyrun doya doya baqin hepside 1 saatin altinda 40 dakika ve 50 dakika arasi çizimler
arkadaslar birkac desenimi sizinle paylasayim dedim yorumlarinizda istediginiz kadar acimasiz olabilirsinz ben buna kendimi alistiriyorum we hatasiz desen çizmeye calisiyorum lütfen acimayin simdikten saygilar buyrun doya doya baqin hepside 1 saatin altinda 40 dakika ve 50 dakika arasi çizimler
B Bahattin Dulkadir Üye Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 769 Tepki 6 24 Temmuz 2008 #2 valla parmaklarda ufak sorunlarin var sanirim, karakalemden cok anlamadigim icin pek bi hata soyleyemem bana cok hos gorunuyor eline saglik
valla parmaklarda ufak sorunlarin var sanirim, karakalemden cok anlamadigim icin pek bi hata soyleyemem bana cok hos gorunuyor eline saglik
Buse Türüdü Altın Üye Altın Üye Kayıt 5 Şubat 2008 Mesaj 3.395 Tepki 103 24 Temmuz 2008 #3 yüz çiziminde bir problem var, çok karalamışsınız, hele ki parmaklar robot eli gibi Onun haricinde güzel gözüküyor, silgini kullanmaya hazır ol
yüz çiziminde bir problem var, çok karalamışsınız, hele ki parmaklar robot eli gibi Onun haricinde güzel gözüküyor, silgini kullanmaya hazır ol
M mizikci_51 Üye Kayıt 30 Ocak 2008 Mesaj 18 Tepki 0 25 Temmuz 2008 #4 yorumlar için tesekkür ederim ama silgi kullanmak bana aykiri ustteki yorumlar 1. desen içinse o desende silgi kullanamam tükenmez kalemle yabtim dierlerindede kullanmiyorum silgi saygilar
yorumlar için tesekkür ederim ama silgi kullanmak bana aykiri ustteki yorumlar 1. desen içinse o desende silgi kullanamam tükenmez kalemle yabtim dierlerindede kullanmiyorum silgi saygilar
A asigrup Üye Kayıt 14 Temmuz 2008 Mesaj 17 Tepki 0 27 Temmuz 2008 #5 3. şahane olmuş . diğerlerinde güzel bu arada
WnRnF€ Üye Kayıt 17 Ağustos 2008 Mesaj 17 Tepki 0 17 Ağustos 2008 #6 çizimle korkusuzca atılmış bu daha iyi ayrıca yüzün fazla karalandığını düşünmüyorum.evet parmaklarda biraz sorun var gibi ama bu resimlar beni aşar
çizimle korkusuzca atılmış bu daha iyi ayrıca yüzün fazla karalandığını düşünmüyorum.evet parmaklarda biraz sorun var gibi ama bu resimlar beni aşar