British Telecom iVPN Hizmetinizde

Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
BT iVPN hizmeti; BT’nin global,yeni ve daha basit gelecek nesil servislere olanak tanıyan software güdümlü müşteri network platformu 21CN’ye (21. Yüzyıl Ağı), yaptığı yatırım kapsamında hayata geçirildi.

BT’nin sunduğu iVPN hizmeti ile işletmeler; tüm dünyadaki IT ağları üzerindeki trafiği yönetip, bu trafiğe öncelik vererek mail, ses, video ve diğer iş uygulamalarını daha verimli hale getirecek. Böylece yatırıma en yüksek dönüşü sağlayıp teknik işletme maliyetlerini azaltacak ve verimi artıracaklar. Bunun dışında bu hizmet ile işletmeler, daha hızlı uygulama, daha düşük manuel müdahaleler, daha az hizmet kesilmesi ve yerel dilde yerel destek sayesinde operasyonel maliyet tasarrufu sağlayacaklar. iVPN kullanıcıları; kontrol ve esneklik sağlayan daha iyi ağ bulunabilirliği, otomatikleştirilmiş teslimat güvencesi, gerçek zamanlı raporlama ve proaktif ve otomatikleştirilmiş durum bildirisi sunan emniyetli ve esnek bir hizmet ile artan bir güvene de sahip olacaklar.

Endüstriyel ve finansal hizmet endüstrilerindeki müşterilerle yapılan testlerin ardından, BT şu an iVPN hizmetini,internet tabanlı erişim, uygulama optimizasyonu, ses yönetimi, video konferans, tümleşik iletişimler, veri merkezleri, çağrı merkezleri, güvenlik ve mobilite gibi hizmetleriyle bir araya getirerek müşterilerinin hizmetlerine değer katan çözümler üretiyor..

BT Küresel Hizmetler Öneriler ve Kapasiteler Başkan Yardımcısı Neil Sutton konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “BT, tüm hizmetler alanında müşteriler için etkinlik, değer ve müşteri deneyimini geliştirmeyi amaçlamaktadır. MPLS hizmetimizin gücü üzerine kurulan iVPN hizmetinin başlatılması, bu amaç doğrultusunda önemli bir adımdır. Kuruluşlar, kendilerine ağ bağlantılı hizmetler sağlayacak güvenli hizmet sunma konusunda uzun yıllar deneyimli bir tedarikçi arıyorlar. BT, 2008 Eylül ayında 700 müşteriyle gerçekleştirilen Telemark anketine göre, küresel veri VPN tedarikçileri arasında müşteri memnuniyeti konusunda ilk sırayı aldı. BT’nin iVPN hizmetinin başlatılması, yenilikçi çözümler sağlayacağımıza ve “müşteri deneyimi”ni geliştireceğimize dair taahhütümüzü gösteriyor”.

BT iVPN hizmetinin başlatılması endüstri analistleri tarafından da takdir gördü. Current Analysis Kurumsal Telekom Hizmetleri Avrupa Araştırma Direktörü Sandra O´Boyle konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “BT’nin sunduğu iVPN hizmeti, BT’nin küresel müşterileri için MPLS VPN kurulumunu iyileştirmesi, yerel dil desteğini geliştirmesi ve müşterinin bir merkezden diğerine servis seviyesi sağlaması anlamında doğru yolda. Müşteriler için bu hizmet, daha doğru faturalandırma, daha hızlı denetleme süresi ve performans sorunlarının daha hızlı çözülmesi gibi somut faydalar anlamına geliyor.”

Masa düzeni ve paket servisi konusunda üretici olan Duni , BT’nin iVPN hizmetinden yararlanan firmalardan. Şirketin Teknik Geliştirme Müdürü Norbert Kuddes bu hizmetin faydalarını şu şekilde özetledi: “İletişim gereksinimlerimize dış kaynak sağlayacak yüksek performanslı hizmetler ve mükemmel müşteri desteği sunan güvenilir bir ortağa ihtiyacımız vardı. BT ile ihtiyacımız olan her şeye sahip olduk. BT’nin sunduğu iVPN hizmeti, kendi işimize odaklanmamıza da imkan verdi”.
 
Yukarı Alt