Adım 1 : resmi ps de aç. Arka planın üzerine sağ tık ile duplicate layer seçerek layerı çoğalt.Ve herhangi kullanışlı bir isim ve ve çalışmayı psd olarak önce bir kaydet
Adım 2 : kopyaladığın layer seçiliyken image menüsünden adjustments alt menüsüne gir ve threshold tıkla.. Default değer 128 gelecek sen onu 151 e çıkart ve ok tıkla .
Adım 3 : Şimdi aynı layer üzerinde filter menüsüne gel.Stylize filtresinden diffuse yi seç

bir kutu açılacak o kutuda alt kısımda modu seçiyorsun orada en altta anisotropic var onu seçili hale getir ve ok e tıkla
Adım 4 : Tekrar aynı layerdayken select menüsüne gel ve color range alt menüsünü aç.Görsel üzerindeki siyah renklerden birini picker ile seç ve fuzziness kısmını 200 e çıkar ve ok e tıkla .
Adım 5 : Select menüsünden save selection ile adım 4 teki seçimi bir isim vererek kaydet daha sonra lazım olacak

Kayıt işleminden sonra CTRL + D ile seçimden çık .
Adım 6 : Tüm layerların üzerine yeni bir layer aç . (ctrl+shift+N) Ve Edit -- Fill menüsünden pattern fill ile doldur. Adam mor bir pattern kullanmış sen istediğini seç ve kullan .
Adım 7 : Tekrar yeni boş bir layer aç ve edit- fill ile yada foreground yada background un hangısı beyaz ise CTRL veya ALT + Backspace ile yeni layer ı beyaz yap.Daha sonra layer panelının altında yer alan add layer mask ikonuna tıkla ve layer mask ekle
Adım 8 : Şimdi bu son açtığın beyaz layer ın üzerindeyken Select menüsüne gel ve load selection yap Ve adım 5 te isim verip kaydettiğin seçimi çağır.
Adım 9 : Sonra edit fill menüsüne gel ve seçimini siyah ile doldur. ( ek bilgi vermiş.. siyah seçersin ama görmessin layer mask uyguladın gibilerden .. ) Sonra CTRL+D ile seçimden çık.
Adım 10 : brush tool u seçiyorsun 19 px hard - edged brush seçiyorsun. ( türkçesini çeviremiyorum psde alışmısım öyle.. Kısaca Kenarları bulanık olan değil de sert olan daire brush ı seçiyorsun) Ve seçtiğin brush ile kızın elbisesini ve istemediğin diğer bölümlerini siliyorsun.
Adım 11 : Text tool u seç. İstediğin fontu seç ve istediğini yaz
Adım 12 : Select menüsüne gel load selection u seç .Doğru seçim alanı default olarak gelecek zaten sadece ok tuşuna bas.
Step 13 : Text in bulunduğu layerın yanındaki göze tıkla ve görünmez yap.Seçimin kaybolmadığını göreceksin.
Step 14 : şimdi bu durumda iken bir alttaki yanı layer mask uyguladığın layer a gel ve edit fill menüsünden yine siyah ile doldur.Sonra CTRL + D ile seçimden çık.
Artık dilediğin formatta kayıt edebilirsin..
** İş yerindeyim patron gelmeden çevireyim de yardımım dokunsun istedim. İmla hatalarının kusuruna bakmayın o sebepten acele ettim çünkü..Çevirirken uyguladım güzel sonuç aldım
Kolay gele