Büyük Arşiv Photoshop Videolu Dersler Giriş-Orta-İleri Sevyeler İçin

Durum
Konu kapatılmıştır.

eray_07

Üye
Kayıt
17 Ocak 2012
Mesaj
2
Tepki
0
teşekkürler eline sağlık
 

weirdo

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2012
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba. Photoshop'a yeni başlayacağım ve cs5 aldım lisanslı. Şu an için herhangi bir Photoshop kursuna katılacak zamanım olmadığı için bana uygun olan zamanlarda bu arşivden yararlanayım diyorum. Cs5'te de bu videolarda kullanılan sürümdeki sekmelerin yeri, işlevi aynı mıdır? Bu videolardaki uygulamaları Cs5'te birebir olarak uygulayabilir miyim?
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba;

Amacınız illa sürümünüze paralel bir eğitim seti elde etmek ise
size daha güncel bir set edinmenizi öneririm zira bu eğitim setinde photoshop 7 kullanılmış, Photoshop'a sonradan birçok ek özellik dahil edildiğinden ve bu ek özelliklerin de program pencerelerine linklenmesinden dolayı ister istemez komutların yerleri kayacaktır, değişecektir. Fakat Bağdat'ı arar gibi de komut aramazsınız, herşeyin yeri yurdu bellidir zaten.

Artı olarak şunu söylemekte de yarar var ki bu eğitim seti piyasadaki dandik setlerden değil, size programda birşeyler karamalayı değil, araçları teknik açıdan nasıl kullanırsınız bunu öğretiyor.
Gerisi size kalmış.
 

serkanck

Üye
Kayıt
4 Haziran 2012
Mesaj
7
Tepki
0
Videolar mı bozuk yoksa benim PC den mi kaynaklanıyor acaba?.. :confused:

Aldığım Hata (↓)



Yardımcı olursanız sevinirim
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba, sorun videodan değil de daha çok sizin sisteminizden kaynaklı , dikkat ederseniz sürücü hızlandırma problemi ile karşılaşılmış, directx versiyonunu güncelleyiniz, yüklü sistemi görmek için çalıştır/dxdiag yazmalısınız, gelen kartta sistem sekmesindeki sayfada en altta sürüm bilgisine erişebilirsiniz. Şurada bu sorunla ilgili bir makale mevcuttur, sürümünüzü her olasılığa karşı yine de güncellemenizi tavsiye ederim: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?DisplayLang=en&id=35

Hakan Dağdeviren.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt