Büyük Ödüllü Yarışma : 5000 Tl Eğitim Çeki Ödülü

Kariyerist

Üye
Kayıt
4 Aralık 2012
Mesaj
2
Tepki
1


Son Başvuru Tarihi: 05 Nisan 2013

Yarışma Teması: Kariyerist Eğitimlerine Slogan Bul, Tişörte Basalım

Yarışma Amacı: Kariyerist’e en iyi sloganı sen bul, 5000 tl Eğitim Çeki Ödülü Kazan!
Geleceğin Okulundan Geleceğin Meslekleri Senin Olsun !!!


Yarışma Takvimi

Sloganların Yüklenmesi Bitiş: 05 Nisan 2013
Anket İle Yarışma Birincisinin Belirlenmesi: 15 Nisan 2013


Katılım Koşulları:
Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi’nin öncelikli misyonu; katılımcıların, bilgiden güç alarak, mesleki geleceklerini proje bazlı uygulamalı eğitim modeliyle garanti altına almak ve iş hayatında ilk tercih edilecek uzmanlar olmalarını sağlamaktır.
Katılımcıların, bilgi teknolojileri alanındaki gelişimi ve yetkinliğinin artırılması hedef alınarak, Türkiye’nin teknolojik gelişimini desteklemeyi amaçlarken bir taraftan ise bilgiye ulaşmayı, uygulamayı, yorumlamayı, bilgiden güç alarak kariyerinde yükselmeyi amaçlayan bireyler yetiştirmektir.
Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi, eğitimde fırsat eşitliği yaratan politikaları benimseyen ve en çok proje üreten sektörün lider eğitim kurumudur. Kariyerist için iyi bir eğitim en büyük değer ve insanın kendisine yapabileceği en büyük yatırımdır.
Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi 5000 TL Eğitim Çeki Ödüllü Facebook Yarışması Katılım Şartları.

1.facebook.com/kariyerist.akademi/ adresindeki Kurumsal Facebook Hayran Sayfasına üye olmaları (Sayfayı Beğenmeleri) gerekmektedir.2.Kariyerist Eğitimlerine Slogan oluşturan kişiler www.kariyerist.com.tr adresinden formu doldurmaları gerekmektedir.
Kampanyadan nasıl ücretsiz eğitim çeki kazanırım?
1. Kampanya süresince facebook.com/Kariyerist.Akademi/ adresinden ulaşılan formu dolduran 10 kişi arasında düzenlenecek ankette en çok oyu alan kişi 26.05.2013 tarihine kadar kazandığı hediye çekini kullanmalıdır. 2. Kampanyaya Facebook aracılığı ile katılan kişi eğitim çekini İstanbul’daki Kadıköy Şubelerinden istedikleri bireysel eğitimler için kullanabileceklerdir.
"Kariyerist Eğitimlerine Slogan Bul, Tişorte Yazalım” Kampanya katılım süresi: 1. facebook.com/Kariyerist.Akademi/ adresindeki Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi’nin Kurumsal Facebook hayran sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanyaya katılımsüresi 05/12/2012 Çarşamba günü başlayıp 05/04/2012 Cuma günü saat 20:00’da sona erecektir.
2. Kampanyaya katılmak için kullanıcıların Kariyerist’in’ facebook.com/kariyerist.akademi/ adresindeki Kurumsal Facebook Hayran Sayfasına üye olmaları (Sayfayı Beğenmeleri) gerekmektedir.
3. Kullanıcılar, facebook.com/Kariyerist.Akademi/ adresindeki kampanya sayfasından ulaşacakları form alanında buldukları sloganları yazıp, iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz doldurarak kampanyaya katılabilirler.
4. Kampanyada kazanılan eğitim çekleri Kariyerist’in İstanbul şubelerinde 25 Mayıs 2013’e kadar olan tüm eğitimlerde kullanılabilecektir.
5. Hediye eğitim çeklerinin kullanımı 15.04.2013 günü başlayacak ve 26.05.2013 günü saat 20:00 sona erecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan eğitim çekleri başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.
6. Eğitim çekini kullanabilmeniz için kampanya formuna yazdığınız ad ve soyad, nüfus cüzdanınızda yazılan ile aynı olmalıdır.
7. Kazananlar, 10.11.2011 tarihinde www.kariyerist.com ve facebook.com/Kariyerist.Akademi/ adresindeki kurumsal sayfalarımızdan ilan edilecektir.
8. Hediye çeki kampanya formunda yazılan ad ve soyada göre düzenlenecektir. Kazanılan eğitim çekleri, başka bir isim adına kullanılamaz.
9. Hediye çekleri kampanya kuralları ve tarihlerine uygun olduğu sürece İstanbul şubelerindeki eğitimlerde kullanılabilir.
10. Kampanyada kazanılan indirim hakkını sadece kazanan kişiler kullanabilir, kullanım hakkı başkasına devredilemez.
11. Kampanyada kazanılan eğitim çekleri İstanbul Şubelerinde istenilen eğitimlerde kullanılabilir.
12. Kampanyada kazanılan eğitim çekleri Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi’nin 25 Mayıs’a kadar başlayacak eğitimlerinde kullanılmalıdır. 13. 07.05.2013’ tarihine kadar kullanılmayan eğitim çekleri, bu tarihe kadar talep edilmezse bir başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.
13. Bu yarışmaya Kariyerist’in çalışanları ve birinci derece yakınları iştirak edemez
14. Kariyerist söz konusu bilgileri herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşmayacaktır.
15. Yarışma süresi bittiğinde en iyi sloganı bulan yarışmacıya 5000 TL değerinde eğitim bursu ve Slogan baskılı tişört hediye edilecektir.
16. Kariyerist Kurumsal Facebook sayfasını beğenerek kampanyaya dahil olanlar, beğenmekten vazgeçtiklerinde ödül haklarını yitirmiş olacaklardır.
17. Yarışmada kazanılan ödüllerle ilgili mevcut ve ileride konu olacak her türlü vergi yükümlülüğünden yarışmacı sorumludur.
18. Kariyerist, zorlayıcı nedenlerle, teknik sorunlar dolayısıyla ve benzeri durumlarda yarışmayı geçici olarak durdurabilir. Gerekli gördüğü takdirde yarışma saatlerini ve esaslarını değiştirebilir.
19. Yarışma ya da Kariyerist hakkında doğru olmayan, gerçek dışı beyanda bulunan ve Kariyerist ya da yarışmaya teknik, idari, mali zarar vermeye çalışanlar, Kariyerist yasal hakları saklı kalmak kaydıyla, yarışmadan ihraç edilebilir. Bu kişiler hiçbir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ederler.
20. Her ne şekilde olursa olsun, yarışma platformunun yazılımına ya da işleyişine teknik olarak zarar vermeye çalışan yarışmacılar yarışmadan ihraç edilirler.



Katılım Şekli ve Adresi:

Önce Facebook Kurumsal Sayfasını Beğen, https://www.facebook.com/Kariyerist.Akademi/app_157844597587752
Daha Sonra Kariyerist Yarışma Formunu Doldur, Gönder, 5000 tl Değerinde
Bilgisayar Eğitimleri Kazan!!!

Ödüller:
Kariyerist’den "Kariyerist Eğitimlerine Slogan Bul, 5000 TL Eğitim Çeki Kazan"

Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş:

Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi:

http://www.kariyerist.com.tr/5000-tl-egitim-ceki-odullu-facebook-yarismasi-basliyor/
bireysel@kariyerist.com.tr
 
Yukarı Alt