Cafe Logo Tasarımı

Tepki
67
1. seyahat acentası
2. Lokanta
3. ise bir anlam veremedim. Balıklar felan var cafe ise her zaman bir bardak kahve ile tasvir etsen daha güzel olabilir.

Tepki
0
1. Plaja yakın bir cafe :)
2. Cafe dediğimde restoranç
3.Balıklar var denizi ve maviyi yi temsil eder / BLUE CAFE

Yorum için eywAllah hocam.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Karaman Bilişim

Ben logolara bakınca Murat bey' in fikirlerine katılmadan edemeyeceğim ..

Siz yukarıda bahsettiğiniz şekilde düşünerek çalışmışsınız ama çalışmalarınız herkese aynı şeyi ifade etmeyebilir ;)

Bahsettiğiniz cafe deniz kenarında yani plaja yakın ise 1 ve ya 3 çalışmanızı beğenebilir müşteri ..

Tepki
67
Valla ben Grafiker gözüyle böyle görüyorsam müşteri artık ne görür onu bilemem. Bu arada "eywAllah hocam." Eyvallah Hocam'dır" yazarken şu msn dilinden kurtulun artık.

danisman

Consultant
Tepki
30
Çalışma içerisindeki figürler için söylenenlere biraz katılıyor, biraz da katılmıyorum, sonuç olarak çalışmalar grafik tasarım kurallarına uyumlu görünüyor, gerçi çok küçükler ama görebildiğim kadarıyla öyle...

Slogan konusunda küçük bir tavsiyem olacak, bu kadar uzun bir slogana gerek yok düşüncesindeyim, daha kısa ve biraz da gizemli bir slogan olabilirdi, mesela ilk aklıma gelen "maviye merhaba de" gibi...

Tasarımınız bol olsun...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Bir firmaya özel bir logo yapılacaksa, hazır şablonlar yerine sıfırdan ve özgün bir çalışma üretilmeli.....

Yukarı Alt