CIA Belgeleriyle Zihin Kontrol Operasyonları-Ömer ÖZKAYA

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192


Frekansla herhangi bir kimsenin beynine bir durum-mesaj gönderme teknolojik olarak mümkündür. Bu konu üzerine gerek CIA ve gerekse KGB uzun zamandan beri çalışıyor. SSCB'de Komünist Partisi'ne muhalif bazı kişiler, KGB'nin dalga harekatı yayınları sonucu ya intihar etmiş ya da delirmişlerdir.
Prof. Dr. Haluk NURBAKİ

CIA tarafından uyuşturucu ilaçlarla yapılan deneyler ABD hükümetinin uyguladığı çok gizli zihin kontrol projesinin yalnızca bir kısmıdır. Bu deneyler binlerce kişi üzerinde 35 yıl devam etmiştir. Bu araştırmalar; narkotik hipnoz, elektronik olarak beynin uyarılması, alçak ses frekanslarıyla davranışların etkilenmesi ve davranış değişiklikleri terapisidir. Devletler parapsikolojik silahları vatandaşların kendi ideolojik ve politik sistemleri içinde tutmak için veya diğer ülke insanlarının zihinlerini etkileyerek değiştirmek ve kendi gayelerine uygun yönlendirmek için kullanacaklardır.
Walter BOWARD- Gazeteci/Yazar

Radyohipnotik beyinlerarası kontrol projesi elektronik hipnoz yapmayı açıklamaktadır. Bu projede kişiye istemediği şeyleri yaptırmak mümkün hale gelecektir. Tuşlarla kontrol edilen insana ne yaptırılmaz ki!
E. Kurmay Albay Nevzat TARHAN

**Kitabın arka kapağından alıntıdır.
 
Yukarı Alt