Corel drawda giysi tasarımı

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
9
@Yasemin Uyar


Sevgili Yasemin çok teşekkür ediyorum, bu benim için çok değerli bir paylaşım olacak, çabuk kavrıyorum çok zorlanmayacağımı düşünüyorum ama bir an önce iş bulabilmem için de biraz hızlı hareket etmem gerekiyor o yüzden de sizlerden yardım almaya karar verdim. Ve benim de eğer herhangi bir konuda yardımım olursa sizler için seve seve yapmaya hazırım. Özelden bana ulaşabileceğinz adreslerimi veririm böylece siz de bana ne zaman isterseniz ulaşabilir yapabileceğim şeylerde yardım alabilirsiniz. Siteyi yavaş yavaş inceliyorum, elimden geldiğinde dikkatli okumaya ve uygulamaya çalışıyorum umarın en kısa zamanda ihtiyacım olan düzeye gelebilirim.

Saygılar..
 

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
9
Bir de sevgili dostlar, iyi bir giysi tasarımı yapmak için X5 kullanmanın daha doğru olduğu söylediler, sizce de doğru mu? Yani benim şimdi X3'ü silip X5 yükleyip acaba onunla mı öğrenmem gerekir giysi tasarımını. Birde X5 gerekliyse nerden temin edebilirim yardımcı olur musunuz acaba?
 

By-SiNSeR

Üye
Kayıt
4 Ocak 2011
Mesaj
1
Tepki
0
ilistrasyonu tarayıcı / corel üstünden geçmek yerine farklı bay/bayan foto modellerinin üstünde çizim araç çubuklarını kullanıp yapmak daha iyi degil mi... daha güzel olcagını düşünüyorum...bende corelde yeniyim...sadece bi fikir...

sevgiler,saygılar
 
Yukarı Alt