Corel X4 yazı sorunu

Kayıt
30 Kasım 2007
Mesaj
33
Tepki
0
Arkadaşlar corel x4 de paragraf yazı yazarken " tuşuna bastığım zaman bu tur işaretlerde farklı işaretler çıkıyor klavye dilim türkçe onda problem yok normal corel 11 de sorun yok windowstada sorun yok klasore de ad verebiliyorum öyle ama corel x4 de ne oluyorsa yazmıyor " şeklini.nasıl yapailirim yardımcı olurmusunuz..
 
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
11
Tepki
0
kardes bende x4 kullanıyorum ama böyle bi sorun yok normal basıyorum ve büttün semboller çıkıyor senin x4 te problem olabilirmi yasalmı, demo olabilrmi yani bilemiyorum aklıma gelen bu
 
Kayıt
16 Eylül 2008
Mesaj
168
Tepki
26
@Sedat, Tools>Options>Workspace>Text>quick correct bölümünden Change straight quotes to typographic quotes ve altındakinin işaretini kaldırman sorununu çözecektir.
 
Kayıt
12 Kasım 2008
Mesaj
35
Tepki
0
sevgili arkadaşım tools_options_text_quickcorrect burada change ve altındaki use straight diye başlayan satırları iptal etme. Çünkü bunları iptal etmen başka sorunları beraberinde getirecektir. Bunun için şunu öneriyorum ve aslında yapılması gerekende budur; single quotes bölümünün yanındaki open bölümünü aç en üstteki isaredi tıkla seçili hale getir ve shift_7 yanı üstten ayracı tıkla, openin karşısındaki close bölümüne de aynısını yap. Altındaki Double Quotes bölümündeki open bölümünü aç ilk isareti isaretle seçili hale getir onada shift_2 yani tırnak yap openin karşısındaki close da aynı isareti yap ve ok de. Corele dönünce tools bölümündeki Save settings as default seçeneğine tıklamayı unutmaki ayarların aynen kalabilsin... Biraz uzun oldu ama.. Selamlar.
 
Yukarı Alt