coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Durum
Konu kapatılmıştır.
U

User

Misafir
@ebra
secmiş oldugun rengi asagıdaki gösterdiğim panelden paletine ekleyebilirisin.
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
@redcancer


convertlediğiniz karakter artık çizim moduna geçtiği için corel size bu fontun adını söylemez lakin corelin içindeki karakterlerde daha önce kullandıgınız bu font vardır kısa bir arama ile ulaşabilirsiniz
 

kobraercan

Üye
Kayıt
23 Kasım 2007
Mesaj
14
Tepki
0
Corelde işi filme göndermek ve işi filme gönderirken montajlamak gibi cümlelerle tam olark ne anlatılmak isteniyor acaba? Bunları açıklarsanız çok sevinirim....
 
U

User

Misafir
@kobraercan

arkadasım işi filme yolarken dikkat edecegin konulardan en önemlisi çalışmanın cmyk olması ve kesim payı gibi olaylar var. bunlara dikkat etmen lazım.
montajlamakda diyelimki kitap tasarladın kac sayfa ise ona göre forma oluşturursun sayfaları formaya göre dizersin. sitede forma oluşturmak ile ilği konu olacak siteyi iyice arastırmanı tavsiye ederim. iyi forumlar.
 

fırfır

Üye
Kayıt
29 Kasım 2007
Mesaj
2
Tepki
0
slm bwen aranıza yeni katıldım benim sorunum çalıştığım dershane yayın işine girecek yanı kendi yayınlarımızı hazırlayacağız kitap dergi test vs gibi ve bana dizgi işini öğren dediler hangi programla yapılıyor bı işler nerden başlayayım
 
U

User

Misafir
kitap dergi gibi işleri yapman için program tercihleri çok.
coreldraw. freehand. adobe illustrator. quark exspres. adobe indesing gibi programlar var ve resim konusunda 1 numara olan photoshop var photoshop resim tabanlı digerleri ise vector tabanlıdır. photoshop örenmen lazım ve coreldraw tavsiye ederim. bence bu programları tanımakla ve ne işe yaramadıklarını örenmekle baslayabilirisin. iyi forumlar arkadasım. hoş geldin bu arada.
 

nebi

Üye
Kayıt
30 Kasım 2007
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba Mehmet Bey Ben Corel ProĞramina Logo Eklemek İstİyorum Bunun ArŞİvİ Varmi ÇeŞİt Olarak Varsa ProĞramin Lİnkİnİ Verİrsenİz Sevİnİrİm
 
U

User

Misafir
@nebi
coreldraw programına logmu ekliceksiniz? tam olarak sorununuzu anyamadım daha acık bir sekilde anlatırsanız yardımcı olalım.
yalnız logolar sitemize eklemek üzereyim az kaldı. dünyadaki ve türkiyedeki tanınmış tüm logoları coreldraw bölümüne ekliyoruz bugun yada yarin eklenecek ordan istediğiniz logoyada ulaşabilirsiniz.
 

faca_94

Üye
Kayıt
7 Ocak 2008
Mesaj
1
Tepki
0
arkadaşım sizden corel draw nasıl ücretsiz tam sürümü hangi siteden indirebilirim. bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekürler.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt