Coreldraw sayfaları

Kayıt
8 Mayıs 2009
Mesaj
148
Tepki
1
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar bazen Corel'de birden fazla sayfaya ihtiyaç duyuyoruz. Benim yaşadığım sıkıntı şu : CorelDAW X5 kullanıyorum. Birinci sayfada yaptığım bir değişiklik ikinci sayfaya yansıyor, Örnek olarak : Birinci sayfada "Ali" yazıyorum, ikinci sayfada da "Ali" yazılıyor, Excel'deki gibi, her sayfa bağımsız olsun, Arkadaşlar var mı bunun bir çözümü?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Not : Birinci sayfadakilerini ikinci sayfaya kopyalandığı zaman bu durum oluyor.
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.040
Tepki
916
yanlış anlamadıysam çalışma çalışma sayfasının dışına yazıyorsundur, sayfanın içine ya da sayfa dışında da yazı varsa guruplayarak deneyebilirsin.bir bölümü çalışma sayfasının içinde olursa da bir sayfada yaptığın değişiklik diğer sayfalara yansımaz diye biliyorum , deneyebilirsiniz. corel sayfamda videolu da cevaplayabilirim ;
https://www.facebook.com/core.dra
 
Kayıt
8 Mayıs 2009
Mesaj
148
Tepki
1
Kemal bey sorumu düzeltiyorum : Sorun Sayfa Yapısıyla alakalı, birinci sayfaya verdiğim sayfa ölçüleri 2.sayfanın sayfa ölçülerinide değiştiriyor. Yani, sayfa 1'de verdiğim sayfa ölçüleri sadece sayfa 1'de sınırlı kalsın, bunun bir çözümü var mı arkadaşlar?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.986
Tepki
1.625
Yıllardır Corel Draw kullanırım o tuşu ilk defa gördüm :( Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum, teşekkürler ...
 
Yukarı Alt