cs3 yüklemede sorun

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ps cs3 yükledim fakat programı çalıştırdığımda resimde görüldüğü gibi uyarı veriyor (Product license has expired.) nasıl halledebilirim şimdiden teşekkür ediyorum

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yaşar bey lisans problemi çekiyorsunuz. Bunun çözümü çok az. Ya lisanslı bi program kullanacaksınız yada 30 günlük bir deneme süresi. Deneme süresi bittiğinde bilgisayarınızı tekrar formatlarsanız 30 gün daha kullanabilirsiniz. Yani ayda 1 defa format atmanız gerekir.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
evet haklısın buse artık bilgisayara format atmaktan bende bıktım usandım, her format sonrası programları tekrar tekrar yüklemek usandırıyor.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
buse teşekkür ederim bunu kaçırmışım sağol bilgilendirdiğin için fakat bu programın temini nereden nasıl ???

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Yalnız konuda okudunuz mu bilmiyorum ama son bir kez format atın, tüm programları yükleyin ve daha sonrasında acronis true image'yi yükleyin..

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Yaşar Bey

Format atmadan önce ilk olarak

Yapmanız gereken kurulumu silin yani uninstall (kaldırın) yapın . Tekrar yükleme yapmadan önce program files/common files/adobe/adobe pcd/cache klasöründeki cachei silin.C DEKİ PROGRAM FİLES TE ADOBENİN İÇİNDE CS3 DİYE KLASÖR KALIR ONUDA ELLE SİLİN ve neti kapattın. Çünkü arka planda çalışan " fnplicensing service " diye bir servis var. Netten kontrol yapıyor.Sonra kurulumu normal yapın ve interneti açın.Olmaz ise aşağıdaki programcığı indirin

İndir

Ordeall

Üye
Tepki
0
Arkadaşım o hatayı kullandığın serial numarasından yapıyor programı kaldırıp tekrar yüklersen(Başka bi serial ile) Sorunun düzeleciğini Sanıyorum kullandığın serial numarası kara listeye alınmış büyük bir ihtimal

Yukarı Alt