Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım ps cs3 yükledim fakat programı çalıştırdığımda resimde görüldüğü gibi uyarı veriyor (Product license has expired.) nasıl halledebilirim şimdiden teşekkür ediyorum
Yaşar bey lisans problemi çekiyorsunuz. Bunun çözümü çok az. Ya lisanslı bi program kullanacaksınız yada 30 günlük bir deneme süresi. Deneme süresi bittiğinde bilgisayarınızı tekrar formatlarsanız 30 gün daha kullanabilirsiniz. Yani ayda 1 defa format atmanız gerekir.
Yapmanız gereken kurulumu silin yani uninstall (kaldırın) yapın . Tekrar yükleme yapmadan önce program files/common files/adobe/adobe pcd/cache klasöründeki cachei silin.C DEKİ PROGRAM FİLES TE ADOBENİN İÇİNDE CS3 DİYE KLASÖR KALIR ONUDA ELLE SİLİN ve neti kapattın. Çünkü arka planda çalışan " fnplicensing service " diye bir servis var. Netten kontrol yapıyor.Sonra kurulumu normal yapın ve interneti açın.Olmaz ise aşağıdaki programcığı indirin
Arkadaşım o hatayı kullandığın serial numarasından yapıyor programı kaldırıp tekrar yüklersen(Başka bi serial ile) Sorunun düzeleciğini Sanıyorum kullandığın serial numarası kara listeye alınmış büyük bir ihtimal
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.