Çalışmanız iyi görünüyor Mehmet Bey.Güzel renkler güzel şekiller.
Bu renderi ortalama 5 saattemi aldınız? Sahnede pek birşey göremedim,muhtemelen render ayarlarınızda sorun var, ya da ekran kartınızın özellikleri iyi değil.
Fakat yine de render alırken doğru ayarlarla aldığınıza emin olun, bilmeden çok bekliyor olabilirsiniz diye(5 aaat) yazdım yanlış anlamayın sakın.Çünkü bu render, sahneye bakarak diyebilirim ki en fazla 20 dakika sürmeli, bir sorun olduğu kesin.
Öncelikle teşekkür ederim.Renderın süresini çok uzatan şey hem çalışmanın çözünürlüğünün büyük olması hem sun ray(Güneş ışığı) olması hemde harflerdeki malzemenin vray mat olması yormuş olmalı render ı benim aklıma bunlar geliyor.
Ben de bilgilerimde diyorum ki çok detaylarla kaplı olan bir iç mekan tasarımı dahi maksimum 2 saat sürüyor
Yaklaşık 5 saat civarı süren dışmekanlar var toplu konut dışmekan çalışmaları yani.
Bu sahne için başka birşey aklıma gelmiyor.Siz daha iyi bilrsiniz yine.Elinize sağlık.
Çalışmanız çok değişik, güzel olmuş. elinize sağlık.
Fakat render süresi beni de şaşırttı, 1.5- 2 saattir en fazla iç ve dış mekan renderlarımız.
Çözünürlüğü ben de yüksek tutarım. Vray sun- PH camera, vray materyal olduğu halde 1.5 saat sürüyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.