Dergi Kapağı Tasarımı

esrar

Üye
Kayıt
1 Eylül 2008
Mesaj
7
Tepki
0
devam et güzel kardeşim... harika bir tasarım olmuş. türkiyeyi geleceğe taşıyacak büyük tasarımcılardan birisi olacağın kesin gibi. kullandığın renkler, tipografin, leke ve doku dengelerin, imaj seçimin ve vurguların mükemmel ötesi. kendisini tam anlamıyla ifade eden, mesajı okuyucuya uysal bir tavırda veren ve sade, özel bir tasarım disiplinine sahipsin. keşke senin kalitende çalışmalar ortaya koyan tasarımcıların sayısı artsa. yurdumun görsel kalitesi senin gibilerin omuzunda yükselecek muhakkak... ellerine sağlık.. tebrik ediyorum...

Meraklısına not: umarım bu mesajım silinmeyecek "yapıcılık"tadır...
 
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
@esrar


yapıcı yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim... :D
iyi dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...
 
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
@betush


evet haklısın betush, kesim aşamasında o sorun giderildi, ama çalışma eski olduğu için elimde sadece bu dosya kalmıştı, doğru tespitli yorumun için tşk.
 

panzehir

Üye
Kayıt
5 Eylül 2008
Mesaj
1
Tepki
0
bende yeniyim.arkadaşım ellerine sağlık ama iş biras dağınık olmuş.yazılar resme göre biras uyumsuz kalmış.ama yaratıcılık ta önemli ellerine sağlık.
 
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
@panzehir

Uyumsuz resimlere bi açıklama getirmek istiyorum. Orada kentlerin çehresini değiştiren adam bu yerel derginin yayınlandığı kentin belediye başkanı ve projenin mimarı, alttaki yazıda metronun sloganından türetilmiştir. Yerel ve ulusal dergiler arasında farklılıkların olması çok ta normal değil mi? Bakıldığında konunun direk anlaşılması da gerekmiyor, önemli olan biraz da dikkat çekmek değil midir? merak uyandırmak.

bu işte yeni olduğunu kabul etmene rağmen bir çok tespitte bulunabilecek kadar bilgilisin anladığım kadarıyla, ama bu işe yeni başladıysan sana tavsiyem sürekli çalışma yaparak kendini geliştirmen ve teknik eleştirilerini öğrendiklerinle harmanlayarak sunmak olur.
 
U

User

Misafir
adobeye katılıyorum. fiyatı 1 ytl egri olmuş lensler bence fazla eline saglık.
 
Kayıt
13 Mart 2008
Mesaj
51
Tepki
1
@User

yorum içi teşekkür ama 1 YTL. eğri değil olmasıda mümkün değil, yandaki çerçeve içine alınmış ay ve yılın dış çerçeveleri gözünü aldatmış...
 
Yukarı Alt