Dergi Kapağı

Ares

Üye
Kayıt
9 Haziran 2008
Mesaj
25
Tepki
0
Bir extrame dergisi için yaptıgın dergi kapagı tasarımı..(Illustrator)

 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Hiç bişi okunmuyo tipografik açıdan çok karışık ve renk seçimi çok iyi değil... Arkadaki kırmızı zeminede bir anlam veremedim. Resimlerin rezilasyonuda düşük galiba, Büyük yelken resmi oturmamış havada kalmış... Farklı birşeyler çalışın derim ben... Kolay gelsin..
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Uslubunuza dikka ediniz, çalışmalarınızı buraya yüklüyorsanız eleştrilere açık olacaksınız, yoksa bu işi öğrenemezsiniz...
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Fonda kullandığınız resim kalitesi gerçektende çok kötü. hiç bir detay tam olarak gözükmüyor. yazıların okunurluluğuda az bencede. biraz daha değişiklik yapılabilir.
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
@Ares

Size yazılan okunmuyor kelimenize neden bu kadar tepki verdiniz. Yelkenin üzerine gelen yazıları siz kendiniz tasarladığınız için okuyor olabilirsiniz. Ama yazıları okumak için okuyucu heceliyerek yada birazdaya yaklaştırarak okuması siz olsanız hoşunuza gidermi. Buraya çalışma bırakan arkadaşlar iyi yada kötü eleştirileri değerlendirmek için bırakmaktadır. Çalışmalarınızı bırakıyorsanız eleştirilere açık olmalısınız. Teşekkür ederim.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@gosarias

Bu nasıl bir usluptur arkadaşım... Biraz daha özenli yorum yapalım... Birdaha bu tarz bir uslupla yorum yaparsanız uyarılmadan yorumunuz silinecektir. Saygılı olalım lütfen... Yorum yaparken eğer bu işi bildiğinizi düşünüyosanız arkadaşlara yol gösterecek şekilde eksiklerini yazarsanız daha doğru olacaktır.
 
Yukarı Alt