Digital Saat Arayüz Tasarımı

Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Bildiğiniz üzere digital teknoloji artık yaşamımızın vazgeçilmez, olmazsa olmaz bir parçası haline geldi. Bizim gibi geçiş süreci nesillerinin bu teknolojik gelişmelere hem tanık olması hem de gelişimin içerisinde yaşıyor olması aynı zamanda hem ilginç hem de ilgili durumu kavrayabilen için inanılmaz bir süreçtir.

Bu anlamda son yılların mobil telefon gibi onunla eş durumda vazgeçilmezler arasına giren digital saat kavramı Türkiye’de olduğu gibi dünyada da hızlı ve ilginç gelişmelere sahne oldu. Digital saatin kendisi sahneye ilk çıktığında çok fazla bir anlam ifade etmemiş olsa da artık gelinen noktada kimsenin görmezden gelemeyeceği fakat fiyat olarak yaygın bir şekilde erişemeyeceği bir noktaya geldi.

Bu anlamda neredeyse 6 yıldır kullandığım ve marka olarak Samsung’u seçtiğim bu saatler için bir süredir arayüz tasarımları üretiyor ve bunları ücretsiz olarak herkesin kullanımına sunuyorum. Siz de aşağıda linkini vereceğim siteden eğer Tizen veya Android sisteme sahip bir digital saate sahipseniz ilgili saat arayüzlerini saatinize indirebilir ve bunları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Bilginize,

Saygılar…

MELIH YONGACI - watch faces for Apple Watch, Samsung Gear S3, Huawei Watch, and more - Facersaat-örnekleri.jpg
 
Yukarı Alt