distiller'e çevirince tiffler soluk çıkıyor

hayal0

Üye
Kayıt
19 Nisan 2009
Mesaj
2
Tepki
0
ARKADAŞLAR MERHABA ACİL OLARAK YARDIMA İHTİYACIM VAR
Sorunum şu pc bilgisayardan alıp imac bilgisayarda photoshop cs2 ve cs'de tif haline getirdiğim (embed, none ve macintosh işaretli olarak) fotoğrafı, quarka 7'ye yerleştiriyor. Quark 7'de herşey düzgün daha sonra distillerden çevirdiğim zaman fotoğraf bozuluyor silik çıkıyor. Çeşitli şekillerde denedim bir türlü yapamadım. Diğer bilgisayardaki tif şeklini kendi bilgisayarıma kayıt yapmadan memory'den aldığım zaman bir problem gözükmüyor ama kendi bilgisayarıma alıp renk ayarların yapıp tekrar kayıt edince sorun oluyor. Benim tahminim cs2 ve cs'deki tif kayıtım da problem oluyor. Tam da anlamadım başına böyle bir durum gelen var mı? Varsa yardım istiyorum.
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
@hayal0

Acikcasi yazinizdan tek anladigim sey, butun yaptiginiz calismanizda takipsizlik bulunmakta. Ayrica cok karisik bir calisma oldugunu dusunnuyorum. Merak ettigim, onca evirip cevirmeye gercekten ihtiyaciniz var mi?

ise cozum getirmede, yapacaklarinizi iyi saptayin ve olabildigi kadar basit yollardan gidin. simdilik onerecegim cozum yolu bu. Yalniz probleminizle ilgili ayrintili ve sistemli aciklama yaparsaniz cozumu bulabiliriz.

Saygilar :cool:
 
Yukarı Alt