Dj için özgün kartvizit tasarımı ve matbaa yardımı

PeterNorth

Üye
Tepki
0
Öncelikle merhabalar,

Biraz kendimden bahsedeyim, Ben Ahmet Altuntaş, 23 yaşındayım, TOBB Uni. Bilgisayar müh. bölümü 4.sınıf öğrencisiyim ve aynı zamanda yaşadığım şehir Ankara'da profesyonel olarak Dj'likle uğraşıyorum. Yurt içi ve yurt dışı bir çok referansım var, ama bazen işler bazı sebeplerden ötürü yavaşlar koparsınız ve o noktaya geldim ve tekrar canlanmak için bir şeyler yapmak istedim. Sonra kartvizit yapayım dedim, sonra da internette araştırdım, denedim ama kendi söküğümü dikemedim. Buraya önceden üyeydim, burası aklıma geldi ve yardım edebilecek birileri vardır diye düşündüm.

Evet, dediğim gibi bir kartvizit yaptırmak istiyorum, ama sıradan bir şey istemiyorum. Biraz orjinal ve bana özgü bir çalışma istiyorum, eğer mümkünse baskısına da yardım edebilecek bir arkadaş istiyorum. Eğlence sektöründe olduğum için, bir mühendis kartviziti gibi bir çalışma olmamalı. Aklımda süper bir fikir yok ama bir kaç orjinal örnek gördüm internette, farklı ve kalıcı bir tasarım istiyorum. Dediğim gibi öğrenciyim ve inanılmaz bir ücret de teklif edemiyorum 50-100 tl arası bir ücrette istediğim gibi tasarım yapmak pek mümkün olmayabilir, ama isteyenlere buna ek 300-400 tl arasında değişen Dj'lik eğitimi verebilirim, kim bilir belki de süper bir arkadaşlık başlamış olur, maddiyatım yettikçe ve emeği gördüğümde yemek yemem gerekirse karşılığını veririm. Teklifleriniz ve önerilerinize açığım, ayrıca parti, event ve organizasyonlarınıza Setubumı alıp gelebilirim :).

Forumu baya bir süredir aralıklarla takip ediyordum, ihtiyacım olan tasarım ve grafik bilgileri var burada, bu güzel forumu güzel yapan admin, mod ve üyelere öncelikle teşekkürler gerçekten kaliteli bir platform burası elinize sağlık..

İletişim için:
Dj Ahmet Altuntaş
+90 555 850 90 90
www.facebook.com/djahmetaltuntas
www.facebook.com/denondj
altuntasch@gmail.com

Dip not: Yakın bir süre içinde marka yaratmak istiyorum (Deadmau5 gibi), bir maske, mascot, kostüm, yani kaskı veya maskesi kolayca yapılabilen ve geliştirilebilir(deadmau5 kasklarına bakabilirsiniz) bir dizayna da ihtiyacım olacak. Orjinal bir sahne adı ve bir logo ile kişisel-kurumsal bir proje düşünüyorum. Bu konu hakkında da düşünce, fikir veya yardımı olacak, arkadaş olmak isteyen, Dj'likle soruları olan, Kaliteli bir Dj'e ihtiyacı olan, canı sıkılan, kahve içmek isteyen herkes beni ekleyebilir ve arayabilir. Böyle ilan mı olur demeyin, yaptım oldu :).

Saygıda kusur etmiş isek, affola..

PeterNorth

Üye
Tepki
0
Merhaba İlhan msn'imde bir sıkıntı var, bir kere problem vardı ne kadar yükleyip silsem de çalıştıramadım hata veriyor açılmıyor. Facebook'tan iletişime geçsek olur mu?

PeterNorth

Üye
Tepki
0
Alttaki linkteki kartvizitin aynısını istiyorum.
http://mybusinesscarddesign.com/wp-content/uploads/2011/02/dj-business-cards.jpg
Ön yüzündeki Dj yazan yeri yine o şekil selefonlu olabilir, ama ek olarak ön yüzdeki disko topu da selefonlu basılabilecek şekilde olmalı yani parlasın oradaki disko topları.. http://tasteofink.com/assets/images/templates/images/a74ae5bf5ba7b746268e16b58d6e6738.png
Buradaki gibi parlayacak yani. Kaliteli duracak bu şekilde işte :). Bir de baskıya yardım edecek bir arkadaş olmalı, baskı tecrübeli böyle bir kartvizit için fiyat bilgisi bekliyorum.. Bunun aynısını ben yapabilirim, baskıyı da yaparız cillop olur diyorsanız, mutlaka iletişime geçin..

Yukarı Alt