Dreamweaver cs6 kitabım çıkmıştır (yeni)

Ömer BOZALAN

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Eylül 2012
Mesaj
73
Tepki
28
Uzun soluklu bir çalışmadan sonra Adobe Dreamweaver CS6 Programını anlatan kitabımın satışına hamdolsun 04.04.2014 tarihinde başladık. Kitabı yayınlanmasında emeği geçen PUSULA Yayıncılığa çok teşekkür ediyorum.

Bu Kitapla, Web tasarımında en yaygın kullanılan programlardan biri olan Adobe Dreamweaver CS6 ile web sayfalarınızı en hızlı ve en kolay şekilde düzenleyip internet ortamında yayınlayabileceksiniz. Aslında, bu kitap sayesinde, hiçbir programlama bilgisine sahip olmasanız da Dreamweaver CS6′yı kolayca öğrenecek ve kendi web sayfalarınızı oluşturabileceğinizden bahsediyorum. Dahası, web sayfalarınıza formlar ekleyebilecek, flash animasyonlar ve videolar koyabileceksiniz. Kısacası; bu kitapla, kendi web sayfanızı ve web sitenizi istediğiniz gibi tasarlayıp, oluşturmak gerçekten çok kolay. Daha fazla zaman kaybetmeyin, bu kitabı alarak bir an önce sayfalarınızı ve sitelerinizi tasarlayıp, yayınlayın.

Adobe Dreamweaver CS6 anlatımlı bu kitabın, büyük bir emeğin ürünü olduğunu zaten okuduğunuzda anlayacaksınız. Çünkü bu kitap sayesinde herkesin bir sitesi olacak…Emin olun…

SİPARİŞ VE KİTAP İÇERİĞİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN..
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
CS6′yı kolayca öğrenmek isteyenler için faydalı olacağına inanıyorum,
emek verip bilgilerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler...

tekrar hayırlısı olsun.
 
Yukarı Alt