dreamweaver live view ve multiscreen menülerini bilenlerden yardım isitiyorum

futurist

Üye
Kayıt
7 Kasım 2012
Mesaj
161
Tepki
9
merhaba arkadaşlar. ben uzun zamandır bir proje üzerinde çalışıyorum. yaptığım sie görünümünün her monitörde aynı görünmesini istiyorum. İnterneti talan ettim ve bazı sonuçlara ulaştım. şimdi bunları deniyorum.

ve çalışmalarımı görmek için her seferinde farklı monitöde nasıl diyerek " multiscreen" içerisinden bakıyordum. daha sonra dikkatimi "live view " menüsü çekti. ordada bakmaya başladım . araştırdım ama ayrıntılı bir açıklama bulamadım.

sorum şu bir resim koyuyorum ekrana multicsreen içerisinde 1024*768 bakıyorum resmim kesik kesik. live view de bakıyorum herşey tam istediğim gibi. kodlarda hiç sorun yok diye biliyorum.
acaba multicsreen ve live view arasındaki fark nedir.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Testleri cihazlar üzerinden yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. Live view yazdığın kodları dreamweaver içerisinde de görüntüyebilmeni sağlar. Multiscreen ile de telefon, tablet ve pc deki sitenin görüntülerini içerir. Bu özellik genelde responsive designda kullanılır ama burda da sağlıklı sonuçlar vermez. Bu özellikler ile genel olarak inceleme yapabilirsin ama daha ince detaylar için her zaman cihazlar üzerinden direk test yapman gerek süprizlerle karşılaşmamak için.

Multiscreen çalışma mantığı. Responsive designda işe yarar 3 cihazdaki görüntü tek ekranda.

 
Yukarı Alt