Dreamweaver'ı severim ama bu tablolar beni deli ediyor!

Kayıt
26 Kasım 2009
Mesaj
7
Tepki
0
Dreamweaver öğreniyorum profesyonel değilim, kabaca bir site yapabiliyorum ama detaylara fazla giremiyorum.

Sorum şu
Bir tablo oluşturduğumda tablonun boyutları içine yerleştirdiğim metine, resme yada videoya göre sürekli değişiyor. Örneğin 3*3 bir tablo oluşturdum, her bir hücrenin boyutlarınıda 20pixel*10pixel ayarladım. ama ben mesela en sağda ortadaki hücreye birşey yazdığımda bütün hücre boyutları değişiyor.

Ayrıca 1 tablonun içine başka bir tablo yerleştirdiğimde, içteki tabloyu tam içe oturtmak istiyorum. ama ben manuel olarak içteki tabloyu genişlettikçe dıştaki tabloda genişliyor, Çok sinir bozucu bir durum,

Nerde yanlış yapıyorum, yada neyi bilmiyorum söylermisiniz:

iyi çalışmalar
 
Kayıt
26 Kasım 2009
Mesaj
7
Tepki
0
Tesekkurler kardesim, meger taglarla cok daha kolayi varmis ben bosuna tablolarla ugrasiyorum.
iyi calismalar
 

breathhh

Üye
Kayıt
8 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
hehehehe evet kesinlikle divlerle çalışmak gerek ve float özelliklerini hep left yapmak gerekir.yanyana eklemek istiyorsanız.right saga yasla demek ama her zaman değil.Bi önceki div den itibaren soldan basla demek o yüzden yanyana divlerde float left diyoruz.
 

denizbay

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2013
Mesaj
6
Tepki
0
@breathhh

Sevgili kardeşim, bu bahsettiğin konuyu aynı bir başlık altında detaylıca anlata bilmen mümkün müdür? Lakin bu çok önemli bir konu diye düşünüyorum. Bir çok kişi eminim ki konuyu ziyaret edecektir. Eğer konuyu açarsan beni de bilgilendirirsen çok sevinirim.
 
Yukarı Alt