DreamWiever Div Kayması 4 Sorun

ankaraege

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
14
Tepki
0
Arkadaşlar Birsürü Sorunum Var Yardımcı Olursanız Çok Mutlu Olurum..HTML çalışıyorum..

1. Arkadaşlar 2 Div'i Yanyana Ekledikten sonra içlerine içerik eklediğimde içeriğe göre yer değiştiriyorlar kayıyorlar deli olucam sabitlemenin yolu yokmu?

2. Mesela İndex 'için bir div yaptım css'ilede height'ini auto yaptım(İçerik Geldikçe Aşağı Kaysın) buraya Kadar tamam Ama index div'inin İçine 2 Ayrı divi yanyana eklediğimde sol div ve sağ div olarak.. sol veya sağ divin içine örnek yazı yazdığımda ve bu 2 divinde css'sinin height'lerini auto yatığımı varsayınız index'divin içine eklediğim dviler kendiliğinden otomatik aşağıya kayarken index'div yukarıda kalıyor yani sağ ve soldivle birlikte ilerlemiyor..

3. Sol Div'in İçinede 2 tane div ekledim mesela sol div 120x500 olsun içinede küçük 120x50'ye div ekledim. bunları alt alta aralıklarla ekledim menü tarzınd. fakat sol divin üstüne ve ilk küçük divin altına yazı yazdığımda yazı kayıyor.. divlerin içine yazdığım yazılar kayıyor yada istediğim yerde çıkmıyor bunu nasıl çözeriz..

4.Mesela Bir Dive Yazı Yazdım Fakat Yazıyı ortalamak istiyorum center tagıyla ortalıyorum ondan birkaç cm sola kaydırmak istiyorum fakat bunun için sürekli   kullanmam gerekiyor buda siteyi hammallaştırıyor..   kullanmadan araya boşluk sokmanın yolu varmıdır..

Arkadaşlar Sorularım Biraz Fazla Oldu Çözen Arkadaşlara Şimdiden Sonsuz teşekkürlerimi Sunarım...
 

ankaraege

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
14
Tepki
0
@berkaytt

Sırf Bunu Yazmak İçin Üye Olmuş Olan Bir Arkadaşın Derhal banlanmasını ve Toplumdan Dışlanmasını Arz Ederim :allalla:
 

berkaytt

Üye
Kayıt
24 Ağustos 2012
Mesaj
2
Tepki
1
beni elestireceginize internette genis capli bi arama yapsaydiniz keske.ben ufak bi arastirma sonucu isinize yarabilecek olan bi dokuman buldum. farkli bi internet sitesinde oldugu icin linkini size ozel mesaja yolluyorum.iyi calismalar
 

ankaraege

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
14
Tepki
0
@berkaytt

Teşekkür ederim berkay bey kayma sorununu çözdüm ama diğerleri hala devam ediyor..
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@ankaraege


Şu durumda bir özür borçlusunuz,
ödemek için daha fazla beklemeyin isterseniz...
 
Yukarı Alt