Dünyanın en büyük cep telefonu

Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7


Samsung; Q klavyeli yeni “Messager” cep telefonunun bir kopyası (3.000 kat büyüğü) olan telefon ile dünyanın en büyük cep telefonu kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hazırlanıyor. Chicago şehir merkezindeki Fidelity Plaza’da sergilenen 82 inç LCD ekranlı cihaz yalnızca etkileyici boyutları ile değil, aynı zamanda gerçekten çalışan bir cihaz olma özelliği ile de büyük ilgi görüyor. Cep telefonunu görmeye gelenler bu telefonla ücretsiz telefon açabiliyor ve SMS atabiliyorlar.

Bir Samsung yetkilisinin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dünyanın en ince cep telefonunu pazara sunmamızın hemen ardından gelen Guinness Rekorlar Kitabına girme iddiamız teknolojideki öncülüğümüzü bir kez daha gösteriyor. Kullanıcıların hem duygularına hem de mantıklarına hitap eden ürünler ve böyle eğlenceli etkinlikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dev cep telefonunun, 15 Mart’a kadar Chicago’da ve ardından da Philadelphia ve Washington D.C.’nin de aralarında yer aldığı dokuz Amerikan şehrinde sergilenmesi planlanıyor.Guinness Rekorlar Kitabı 1950’lerin başından beri her yıl yayınlanan, dünya çapında 100 milyondan fazla satılan ve 25 farklı dile çevrilen bir kitap. Samsung, Guinness Rekorlar Kitabı’na ilk kez 2001 senesinde, “Saat Telefon” ve “TV Telefon” ile girmişti. Kitabın 2008 baskısında Samsung’un “UltraEdition 5.9” cep telefonu modelinden dünyanın en ince telefonu olarak bahsedilmekte. Aynı baskıda Samsung’un 10 megapiksellik kameralı cep telefonu ve UltraEdition 8.4’e de yer verilmişti.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Bu baya baya çalışıyor he adamlar aşmışlar kendilerini en küçüğünü yaptılar şimdi en büyüğü
gerçi reklamın en kolay yolu bu olsa gerek rekor denemeleri bir çok marka bunu yapıyor
 
Yukarı Alt