DuPont 3320 Dijital Baskı Makinesi (Tekstil)

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
DuPont 3320 Dijital Baskı Makinesi

Konusunda Lider olan ve Müşteri ihtiyaçlarını ön planda tutan DuPont Firması bir ilki daha gerçekleştir miş ve Tekstil Sektöründe özellikle Büyük Boy Baskı ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3,30 metre eninde baskı yapacak olan DuPont Artistri 3320 Digital Baskı Makinesini siz değerli Ev Tekstili Üreticilerimizin hizmetine sunmuştur.

Yaklaşık olarak 3 yılı aşkın süredir DuPont 2020 Digital Baskı Makinesi ile hizmet vermekte olan DuPont, yeni ürünü olan DuPont 3320 yi özellikle Tekstil'de Pano Baskılar için ve Büyük Boy Baskı İhtiyaçları için ürettiğini belirtmiştir.

Profesyonel anlamda Digital Baskıya imkan tanıyan sistem ile saatte 66 m2 ye varan hıza ulaşmanız , Pigment , Reaktif , Asid ve Dispers Baskı yapmanız mümkün olacaktır. Hali hazırda Tekstil Sektöründe kullanıalan ve 1,80 metre eninde olan DuPont 2020 Makinesi ile aynı teknolojiyi taşıdığını belirten yetkililer , pazarda öncü olmanın ve müşteri taleplerinin karşılamanın sevincini yaşadıklarını belirtmişlerdir.

Profesyonel anlamda Digital Baskıya imkan tanıyan sistem ile saatte 66 m2 ye varan hıza ulaşmanız , Pigment , Reaktif , Asid ve Dispers Baskı yapmanız mümkün olacaktır. Hali hazırda Tekstil Sektöründe kullanıalan ve 1,80 metre eninde olan DuPont 2020 Makinesi ile aynı teknolojiyi taşıdığını belirten yetkililer , pazarda öncü olmanın ve müşteri taleplerinin karşılamanın sevincini yaşadıklarını belirtmişlerdir.​
 
Kayıt
4 Temmuz 2008
Mesaj
1
Tepki
0
bana 2,20 cm olan makinada yeterli. bu makinaları araştırmaya yeni başladım. dispers reaktif boyarmaddelerin kullanılabileceğinden bahsetmişsiniz. bu boyarmaddaler kullanılan tekstil lifine göre değişmekte. fakat karışım bir kumaşta kullanılacak olan boyarmadde nedir ve makinanın fiyatı konusunda bilgi verir misiniz? 2. elde olabilir.
 
Yukarı Alt