Eğitim Şart Konulu Afiş Yarışması Sonuçları

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Merhaba;

Her ay forum içi olarak düzenlediğimiz ve geçtiğimiz Eylül ayı için belirlediğimiz ''Eğitim Şart '' konulu Afiş yarışmamız sonuçlanmıştır. Yarışmaya gösterilen yüksek ilgiden dolayı sayın üyelerimize teşekkür ederiz.

Yarışma Sonuçları :

Toplam 14 puan derece ile üyemiz Ahmet ALTUN'un ikinci çalışması birinci olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.







Toplam 13 puan derece ile üyemiz air,_rose 'un 3.cü çalışması ikinci olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.





Toplam 11 puan derece ile üyemiz Yasemin UYAR'ın 1ci çalışması üçüncü olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.




Yarışma Jürimiz Sayın Tuncer ÖZKAN ve Sayın Günel AYVACI 'ya bize zaman ayırıp çalışmaları değerlendirmeleri ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.


Yarışmaya iştirak eden tüm katılımcı üyelerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Dereceye giren yarışmacı arkadaşlarımızın, Adres bilgilerini ve çalışmaların vektörel hallerini yarisma @ grafikerler.org mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Birinciliğe layık gören Değerli jüri üyelerine, tebrik eden, yarışmaya katılan, çalışmalara yorum yapan herkese ben de teşekkür ederim. Ayrıca dereceye giren diğer arkadaşlarımızı kutlarım.

:)
 

anti_anti

Üye
Kayıt
24 Ağustos 2009
Mesaj
30
Tepki
0
1. olan çalışmayı 1.için hç uygun görmüyorum.Böyle bi çalışma nasıl 1.olurki
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@anti_anti

Haklısın bence.. ben de şaşırdım benim bu çalışmam nasıl birinci olur diye.. Eğitim şart vallahi..

:)
 
Yukarı Alt