ilginç görünüyor.. ama ben böyle kapağı olan bir albümü satın almazdım.. biraz renkli bişey olmalı bu çalışma bende hiç bir fikir uyandırmadı albüm hakkında..
aslında ben albüm kapağı için sanatçının resminin kullanılmasını yadırgıyorum bu çalışma için değil genel anlamda.. tamam bayan sanatçılar görünüm itibariyle estetik olduklarından belki bayan sanatçıların albümlerinde kendi resimleri kullanılabilir ancak ben onlarında belirgin olarak kullanılması taraftarı değilim.. aslında bence öyle bi kapak hazırlanmalı ki.. albümdeki sesleri daha kapağa bakınca hissedebilmeli.. o albümü alıp dinlersem kendimi nasıl hissedeceğim hakkında fikir vermesi, yahut albümdeki parçaların nelerden bahsettiği hakkında fikir vermesi taraftarıyım.. kapağını beğenmediğim hiç bir albümü satın almıyorum.. düzgün kapak yaptırsınlar, inanıyorum ki korsan müzik kopyalama son bulacaktır..
gerçi ülkemizde genelde çok baştan savma yapılıyor albüm kapakları.. ya ünlü bir fotoğrafçıya bir kaç poz veriliyor bunlar kullanılıyor, yahut sadece albüm adını belirginleştirecek çalışmalar yapılıyor.. çoğunda bunlar bile olmuyor sadece albümün hangi sanatçıya ait olduğu belirtiliyor.. gerçi yabancı albümlerle ilgili pek bişey söyleyemem ama sanırım onlarda da durum çok farklı değil..