Emprimeye desinatör alınacaktır.

Durum
Konu kapatılmıştır.

ulasatar

Üye
Kayıt
6 Eylül 2008
Mesaj
4
Tepki
1
Firmamıza desninatörlük konusunda deneyimli photoshop ve coreli ve illustratoru iyi derecede bilen hp desingjet 110 plus tan film çıktısı alabilecek ve plotter makinasından kesim çıktısı alabilecek tasarım yönü kuvvetli (tasarım yapabilecek(tasarım materyali istemediğiniz kadar mevcut)) seri ve çabuk desinatör alınacaktır.

Yer demirciler sitesi 1.yol da zeytinburnunda dır ben ustabaşı olduğum için hepsine yetişemiyorum sonra demeyin sen nasıl desinatörsün diye :d en geç bayramdan sonra iş başı yapabilecek.İlgilene arkadaşlar buraya yazabilir.Plotter i bilmesenizde yardımcı olurum.
 
Kayıt
28 Mayıs 2008
Mesaj
8
Tepki
0
be izmir'de oturuyorum istanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum maaş konusunda bilgi alabileceğim bir cep telefonu verirseniz sevinirim
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
@ulasatar


desinatörün tasarım yönünün kuvvetli olmasını neden istiyorsunuz biraz açıklık getirebilmeniz mümkünmü acaba desinatör müşterinin verdiği doneyi birebir renk ayrımı yapan kişidir tasarım yapmasına gerek yoktur diye düşünüyorum
 
Kayıt
3 Temmuz 2008
Mesaj
1
Tepki
0
@ulasatar


desinatör emeklisiyim. bu işi sağlığım elverdiğince yapmak istiyorum. 80'lerden bu yana bu işi yapmaktayım. hem alaylı hem mektepliyim.görüşme talep ediyorum.
 

userx

Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1
Tepki
0
abi demirciler sitesinde yeriniz tam olarak nerde görüşmeye gelmek istiyorum
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt