Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

lusy99

Üye
Kayıt
9 Haziran 2012
Mesaj
105
Tepki
3
hasan abı yorumun ıcın saol :)
evet denemekte fayda var denıycem ıcıme sınmezse yeşil kalır :)
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Türkçe karakterlere dikkat etmelisin. Adres kısmında Türkçe karakter problemleri yaşamışsın. Bir de SİPARİŞ HATTI yazısı çok pot durmuş ve hizalanması tam olmamış yani tam ortada durmuyor.

Başarılar dilerim...
 

seluvenin

Üye
Kayıt
16 Temmuz 2011
Mesaj
176
Tepki
3
1.Öncelikle arka pilanda kullandığın brushe, pattern herneyse onu kebabların üzerinden kaldırırsan çok daha güzel olur.
2. kullandığın sarı çizgileri broşürün kenarlıkları ile aynı yap. çünkü kesim zamanı eksik çıkarsa, hoş gözükmez. tam köşeye sıkıştır.
3. çok fazla imla hatası yapıyorsun. bildiğim kadarıyla türkçe karakterler mevcuttur. onları kullan adres bölümünde.
4. "Kebap, Lahmacun, döner" yazılarının arasında "-" değilde başka bir icon kullana bilirsin! sonra "Kebap-Lahmacun-Döner" yazılarını Ender Kebapın kenarlıkları ile aynı hizada yap. eşit olsunlar. bunlar zamanla geliştireceğin şeyler. ama nasıl başlarsan öyle devam edersin diye bi laf var. titiz davran ki, daha güzel çalışmalar çıksın, tasarımı yayınlamak için acele etme. son kez güzelce bir gözden geçir yani.

şimdilik bu kadar.
 

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
Font seçiminde Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.İkinci olarak yeşil yerlerin rengi farklı bir renk kullanılabilirsi.(Örn: gri gibi).içeklerin opacity değerleri biraz daha arttırılırsa daha güzel durur ve yeşille ayırlıdın kısmları çiçek deseninin üstüne alınsa daha güzel durur.Sanırım çalışmalarınızda daha yenisiniz.Onun haricince tasarımın düşüncesi güzel.İyi çalışmalar keyifli forumlar dilerim..
 
Yukarı Alt