eos 2 yardım

accurate

Üye
Kayıt
13 Şubat 2008
Mesaj
373
Tepki
3
arkadaslar bana cok acıl eos ıkıde hangı tusla desende duzenleme yapılıyor hangı ıkonu tıklayınca duzenleme aktıf hala gelıyor organzede kullanılan sargı sıklıgı cın ıgnesı sıklıgı pullara genelde verılen ölcu nedır? 1 rengı dıger renge baglamak ıstedıgımızde neler yapmamız gerekır onlar hakkında bılgı verebılırmısınız sımdıden tesekkur ederım
 

Zahrat

Üye
Kayıt
27 Haziran 2008
Mesaj
17
Tepki
0
Sol panelden ilki olmali + işaretini ok yonunde kaydırabilirsiniz, Programın en altında ( giriş noktası giriniz , alanı tamamlayınız ) yasan yerde , +'yı her kaydırdıgınızda BATIŞ ATLAMA STOP gibi vuruslar goruceksiniz bu herbir vurusun degerini yansıtır ve bu noktaları istediğiniz gibi özgürce oynayabilirsiniz. Örnegin STOP da olan bir noktayı Deletele silersiniz renk atlamaz yani makine stop vermez.
Batış Kontrol kısmında Renklere göre Stoplar ve batışları gösterir bunları oradan kolaylıklada degistirebilirsiniz.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Konu başlığınızı değiştiriyorum, lütfen kuralları okuyun, çok acil gibi başlıklar yazmayın...
 

n-Gin

Üye
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
38
Tepki
0
düzenleme derken neden bahsediyosun anlamadım ama eğer ref formatı bi desenle uğraşıyosan sol üstte okun yanındaki tuşla mesela bi dalın üzerine gelip tek dokunarak o dalı komple seçebilirsin (diğer formatta ve disketten okuttuğun desenlerde bu olmaz) seçtikten sonra parametrelerden istediğin ayarı yapabilir , sağa sola çekebilirsin . 1 rengi dierine bağlamak istersen düzenle - renkleri yeniden sırala seçeneğinden girip orda sürükleyerek halledebilirsin ;)
 
Kayıt
15 Ağustos 2008
Mesaj
15
Tepki
0
düzenle tuşuna tıkla (G) YAP TÜM AYARLAR ÇIKAR disketteki deseni ref e çevirip herşeyiyle oynaya bilirsin

eos ta yok yok herşeyi yapabilirsiniz karıştırın neler war neler bence accurate den iiyiidir..:)
 
Yukarı Alt