Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@karaQan




eos2 windows 98 de çalışıyor ve windows xpde çalıştırmak istiyorsanız herhangi bir programa ihtiyacınız yoktur. bunun için yapmanız gereken, eos.exe ye sağ tıklayın özelliklerden uyumluluga gelin ve windows 98 altında çalıştır ı seçin tamam deyin, eos.exe çift tıklatarak uygulamayı başlatın..
 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@torukojin


Herzaman soru sorabilirsiniz, cvplamak için burdayaız, iğne renk sıralamasını değiştirmek için, eos3 te blokları kullanmayı deneyin, sürükle bırak, yaparak blokları yer değiştirerek renk-iğne sırasını değiştirebilirsiniz.
 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@eylul444
Merhaba
eos 3 te yapamıyorsanız, eos2 yi denemenizde pek fayda olacağını sanmıyorum. eos3 diğer nakıs programlarına göre cok daha basitleştirilmiş, ama doğru kullanıldıgında en profesyonel programdır, eos3 ü soru sorarak öğrenebilirsiniz.
 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@sarp230

Merhaba,
eos3 te yaptıgınız desenlere batışlar için temizleme vermezseniz bu sorunu yaşayabilirsiniz, ve ayrıca sadece çin makineleri değil, 750 devir üzeri çalışan orjinal barudan(ve son yıllarda üretilenlerden 2007 2008 model) hariç her makinede olabilir.. desene temizleme vermek için desen sekmesinden temizleye basın, uygun değerleri girip tamam diyin, not: temizleme verince desendeki tüm düğümlerde silinir, sökülme gibi durumlarla karsılaşmamak için dikkatli olun.
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
@kerso

benzer bir durumu yıllar önce yaşamıştım.
temizleme değerlerine min:0 Max:5 yazıyordum sayemde tüm düğümler iptal olduğu için desenin çok can alıcı bir yerinden sökülme gerçekleşmişti.
başka bir örnekde makinada temizleme verilmişti yine sökülme olmuştu.
basit ama sürekli atladığımız bir şeydir düğüm.
ben o zamandan beri temizleme değerlerine min:0 Max :2 yazıyorum.
düğümler silinmiyor.
 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@GreenEyes

sen gene iyisin abi ben bu temizlemeyi ilk öğrendiğimde pullara temizleme veriyodum. tabi yk oluyolardı:) acemilik işte....

şu anda ise min 0 max 4 yapıyorum dst olarak kaydedip açıyorum gereksiz dikişiler gitmiş ama düğümler geri gelmiş oluyor, buda bnm yöntemim, ama 5 yapınca bende farkettimki desende bişe kalmıyor:)
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
deseni dst çevirmek işime gelmiyor.sonra bir değişiklik isteseler eski desene dönüp değişiklik yapıp yine dst yine ynı işlemler sıkıyor beni.
Az temizleme veriyorum.zaten deseni yaparken temiz yapmaya özen gösteriyorum ;)
 
Kayıt
13 Ağustos 2008
Mesaj
10
Tepki
0
Selam arkadaşlar, accurate' i işyerinde kullanıyorum.Eos' uda evde öğrenmek istiyorum.Başlama ve bitiş noktaları nasıl veriliyor. Örneğin accurate' de 1 başlama noktası 2 bitiş noktası veriyor Eos'ta da böyle kısayol tuşları varmı?.Teşekkürler.
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
@grape

selam
eosda karşılıklı sargı yapıyorsan 4 tuşuna bir kere basarsan giriş ve çıkışı soracaktır.
adım adım anlatmak gerekirse.
karşılıklı sargıyı al.sağ klikle referans al.
sargını bitir.üst menüde 4 tuşunun basılı olduğundan emin ol.sargıyı bitir.
sağ kilkile
sol en alt kısımda giriş noktasını bildir der.ilk tıkladığın yer giriş ikinci tıkladığın yer çıkış olacaktır.bu tıklamalar sol klikledir.
bir dene aksilik olursa yine sor.
 

dnz

Üye
Kayıt
15 Temmuz 2008
Mesaj
7
Tepki
0
a arkadaşlar ben de desen çizerken desen de rengi değiştiremiyorum bilgisi olan varsa yardım ede bilirmi ? ( program eos 2 )
 
Yukarı Alt