@celikhan
Sır gibi saklanan bir şey yok ki, sitede gerekli araştırmayı yaparsanız o çok beğendiğiniz şablonlardan siz de yapabilirsiniz. Hem böylece hazıra konmamış, tamamen size ait bir "tasarım" olur. Çok da küçük boyutları var bahsettiğiniz programların ama dediğim gibi tek vasfı hazır şablon. (İndirip incelemedim, sadece küçük çaplı bir araştırma yaptım, o programlar hakkında bilgim çok sınırlı.)
Yeni başlamışsınız, hazır elbette kullanacaksınız, eğer bu işte ilerleme niyetindeyseniz bunu alışkanlık haline getirmemenizi dilerim. Zira piyasa zaten taklit ve kalitesiz işlerle dolu.
Size önerim; sitedeki corel derslerini (ilk mesajda corel dediğiniz için bu programı öneriyorum, yoksa başka programlarda da yapılır), kartvizit çalışmalarını ve temel tasarım ilkelerini iyice incelemeniz. Göreceksiniz ki ihtiyacınız olan her şey zaten elinizin altında, yapmanız gereken tek şey bakmak.
Son bir şey daha; kendi yaptığınız şeyi elinize aldığınızda hissedeceğiniz duyguyu bir düşünün bir de hazır kullandığınız şablonlardan üretilme kartviziti elinize aldığınızdaki duyguyu. Arada dağlar kadar fark olacaktır, en azından benim için öyle.
İyi çalışmalar.