Etiket tasarımı

Durum
Konu kapatılmıştır.

celikhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
s.a arkadaşlar cümleten kolay gelsin...
acaba bu corelde üzerind efirma isim v.s bilgileirn yer aldığı etiketler nasıl tasarlanır veya bunlar için bir program var mı ?????

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@celikhan

Var. Kendin de söylemişsin zaten. Corel Draw...
Tasarımı program yapmaz. Tasarımcı yapar. Corel de bunu yapan bir program var mı diye sorarsan biraz tuhaf olur...

celikhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
:D evet kendim söyledim corel draw iye ama siz herhalde biraz yanlış anladınız demek istediğin corel drawdan bas,t içind ehazı şablonu olan basit bir program var mı demek istedim ben ...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@celikhan

Her etiketin boyutu içeriği şekli farklıdır. Örnek şablonlar bulabilirsiniz sitemizde ama hiçbir programda bir tuşa bas sana etiket yapsın diye durum söz konusu değildir. Çerçeveler vs şeklinde şablonlar bulup yine tasarımı siz yaparsınız sonuçta.

celikhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
valla ben geçen netten bussnes card diye bir kartvizit tasarım programı buldum için çopk güzel hazır şablonlar var yani öyle kartvizitleri beşki corelde yapamazsın o derece yani etiket için de bu tip bişey var mı demek istedim ben..

Ozgul

Üye
Tepki
57
Kartvizit tasarım programını da ilk kez duydum ve inanmayıp biraz araştırdım, gerçekten de böyle programlar varmış.:) Anladığım kadarıyla programın içindeki hazır şablonlardaki firma bilgilerini değiştirmek suretiyle kartvizit oluşturuluyor. Sizin de sorularınızdan anladığım, bu tip bir program önermemiz, doğru mu anlamışım? Ayrıca bir kaç tanesine baktım da şablonlar hiç de dediğiniz gibi corelde yapılamayacak türden şeyler değil. Siz yeter ki fikri oluşturun, isterseniz paintte bile yaparsınız.:)

İyi çalışmalar.

celikhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
@yamo

evet doğru anlamıssınız ..
bahsettiğim programın içinde çok güzel kaliteli şablonlar var bu işe benim gibi yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ederim. evet belki bahsettiğimiz şey belki corelde yapılır ama saolsun buradaki herşeyi çok bilen arkadaşlar bu tip şeyleri sır gibi sakladığı için bizlerde öğrenmeiyoruz malesef ...

Ozgul

Üye
Tepki
57
@celikhan
Sır gibi saklanan bir şey yok ki, sitede gerekli araştırmayı yaparsanız o çok beğendiğiniz şablonlardan siz de yapabilirsiniz. Hem böylece hazıra konmamış, tamamen size ait bir "tasarım" olur. Çok da küçük boyutları var bahsettiğiniz programların ama dediğim gibi tek vasfı hazır şablon. (İndirip incelemedim, sadece küçük çaplı bir araştırma yaptım, o programlar hakkında bilgim çok sınırlı.)

Yeni başlamışsınız, hazır elbette kullanacaksınız, eğer bu işte ilerleme niyetindeyseniz bunu alışkanlık haline getirmemenizi dilerim. Zira piyasa zaten taklit ve kalitesiz işlerle dolu.

Size önerim; sitedeki corel derslerini (ilk mesajda corel dediğiniz için bu programı öneriyorum, yoksa başka programlarda da yapılır), kartvizit çalışmalarını ve temel tasarım ilkelerini iyice incelemeniz. Göreceksiniz ki ihtiyacınız olan her şey zaten elinizin altında, yapmanız gereken tek şey bakmak.

Son bir şey daha; kendi yaptığınız şeyi elinize aldığınızda hissedeceğiniz duyguyu bir düşünün bir de hazır kullandığınız şablonlardan üretilme kartviziti elinize aldığınızdaki duyguyu. Arada dağlar kadar fark olacaktır, en azından benim için öyle.:)

İyi çalışmalar.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@celikhan

Vay be.... Siz çözmüşsünüz bu olayı bizim yardımımıza ne gerek var? madem ki böyle kendi başına herşeyi yapan programlar var ve bir bunları "Corelde bile yapamayız..."
İndirin anında grafiker oluverin... Ne bekliyorsunuz...

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt