Exert Technology Kurumsal

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Her şey çok hoş çok güzel, ellerinize sağlık. Sanki kartvizit diğer kurumsal kimlik öğelerine göre basit kaçmış. Kötü demiyorum bunun altını çizmek istedim sadece diğer öğeler kartvizite göre daha iddialı ve hoş kartvizit ise biraz daha basit kalmış gibi... Bunun dışında gayet güzel tekrardan ellerinize sağlık.
 
Kayıt
10 Haziran 2013
Mesaj
107
Tepki
105
Çok başarılı bir çalışma kartvizit düzenlenebilir b3krkdk arkadaşımında dediği gibi örneğin mor tonu alt kısımda ince bir şerit olarak kullanıp logoyu sol üst köşede tutarak orta kısma şirket çalışan ismini yerleştirebilir, devamında adres kısmınıda alt kısımda oluşturulacak mor şerit üzerine yazabilirsiniz. Ama yinede çok hoş bir çalışma. Nice özgün tasarımlara..
 

irem.

Üye
Kayıt
18 Eylül 2012
Mesaj
44
Tepki
34
çok başarılı bi çalışma olmuş ellerinize sağlık fakat tek dikkatimi çeken logodaki kutu içindeki 'e' ile exert'te ki 'x'in büyük olması. yani bir yer 'e' diğer tarafta 'x' büyük. bağlantısı yok gibi geldi bana. ama onun dışında çok başarılı..
 

Fatih Akdemir

Alaylı
Bronz Üye
Kayıt
25 Eylül 2010
Mesaj
68
Tepki
33
Teşekkür ederim yorum ve görüşleriniz için.'' e '' harfinin öne çıkma sebebi yurt dışında üretecekleri ürünlerini sadece tek çizgi üzerinden yürütmek istemeleri.Ben aslında ön izlemede ikisini birleştirdim.

İyi Çalışmalar...
 

irem.

Üye
Kayıt
18 Eylül 2012
Mesaj
44
Tepki
34
@Fatih Akdemir

Durum şimdi daha net anlaşıldı. Harika çalışma gerçekten. Emeğinize sağlık..

İyi çalışmalar dilerim..
 

seluvenin

Üye
Kayıt
16 Temmuz 2011
Mesaj
176
Tepki
3
Fatih gerçekten çok başarılı olmuş. hakkaten sadece şu kare içindeki e harfi biraz nasıl söyliyim. yalnız kalmış yaa, şöyle onun kenarlarından "X" harfini bir yapsan nasıl olur acaba? bir dene istersen?! bu taslak gibi
 

Dosyalar

Yukarı Alt