Femin Market | Güzelliğinize güzellik katacak olan herşey | LOGO ve SUNUM | COLD

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
Femin Market için Yaptığım Logo Çalışması:

Logo Sunumu:



"Yarışmacı Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim"




COLD - Serkan YANIKSES
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Sayın Serkan Bey ;

Yarışmaya katılan çalışmalar sadece kurallarda belirtilen şablon ile sunulacaktır. Şablon ile istenmesinin sebebi eşit ve standart şartlarda sunumu sağlamak içindir. Çalışmanızı bu kurala göre eklemenizi rica ederiz.

Başarılar dilerim.
 

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
Logo çalışması bittikten sonra bunun kurumsal kimlikte nasıl görüleceğini merak ettim ve çalışmasını yaptım.amatör olarak ilgileniyorum grafik çalışmaları ile o yüzden neler yapabileceğimide görmek istedim o yüzden farklı çalışmalarımıda koydum.amacım eleştiri almak.

Sonuç olarak yarışmanın benden istediği SUNUM çalışması yukarıda yer alıyor. Ben extradan bir kurumsal kimlik çalışması koydum.O yüzden çalışmalarımı koydum

yanı yarışma için istenen çalışmayı zaten mevcut extradan yaptığım çalışmaların ne juri beğenisini ne de katılımdabana bir avantaj sağlamayacağını düşünerek koydum bunu yazmamış olman benımhatamdır ama bu yazı ıle bunu acıkladım sanırım

aynı sekılde dıger yarışma konularında dabenzer çalışmalar yaptım, ornegın aralık ayı yarışma konusunda afiş çalışması + video çalışması yaptım ve bu videonun juri beğenisini etkilemeyeceğini bilerek çalıştım

özetle burdaki çalışmada da istenen haricinde koyduklarım tamamen benim deneysel çalışmalarımdır
Jurinin etkilenmeyeceğini bilerek koydum.

Şimdi benden diğer çalışmalarımı kaldırmamı isterseniz bu biraz can sıkıcı bir durum olur çünkü 2 gündür bu çalışmaları hazırlıyorum nasıl görüneceğini ve nasıl yapabileceğimi merak ederek.
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@cold


Serkan Bey.. Bu bir ödüllü yarışma.. Yarışma için kurumsal kimlik istenseydi ki bende katılıyorum yarışmaya; emin olun anahtarlıktan cd ye kadar hepsini yapar eklerdim buraya.. Ama belirttiğimiz gibi standart ve eşit şartlarda bir sunum için şablon halinde sunum isteniyor.
Çalışmalarınızın nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ve bu konuda yorum için fazladan eklediğiniz grafiklerinizi kişisel çalışmalar bölümünde ayrı bir konu açarak sunabilirsiniz.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Serkan bey, düşünceniz amatörce bir düşüncedir. Bu etik bir davranış değildir. Ahmet beyinde söylediği gibi çalışmaları başka bir konu başlığı altında sergilemeniz doğru olacaktır. Yarışmada şablon verilmesinin amacı sunumun eşit şartlarda olmasını sağlamaktır.
 

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
İsteğiniz doğrutlusunda sunumu değiştirdim.

Teşekkürler...
 
Yukarı Alt