Film Afişi Çalışması

Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
eksik bir şeyler var.
başlığınızdaki "film afişi" yazmasa idi anlamak çok güç olurdu...
daha çok oyun CD kapakları gibi olmuş.
sol üst köşeye PC yada PS logosu koysanız tam olacaktı. :D:D:D
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
Sevgili AYkut kardes

Bu calisma uzulerek soyluyorum Emrah Yucel'in calismasi. Onun afisini almissiniz. Ben Emrah Yucel'le bir yil birlikte calistim. Onun calismalarini yakindan takip ederim. Sizin onun calismasini nasil bir cesaretle kendi calismaniz gibi gostermenizi anlamis degilim. Bunu soylemek zorundaydim cunku insanlari kandirmak hic te hos degil.

Elinize saglik diyemeyecegim. Nedeni belli


Osman Ozer
 
Kayıt
10 Eylül 2008
Mesaj
221
Tepki
1
@Osman Ozer

sevgili arkadaşım Osman Özer,

başlığı dikkali okursanız orada zaten 'Film Afişi Çalışması' yazıyor. (Film Afişi Çalışmam) demiyor.
Burada bir örnek göstermek istedim.Özelliklede kime ait olduğunuda yazmadımki,eleştiriler nereye varacak..
Emrah Yücel'ide taktir ederm.

Türkler bizde varız diyor -1- adlı yazımı okursanız.Orada adının geçtiğini göreceksiniz.
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
Sevgili AYKUT kardes

eger afis bolum basliginin altina baksaydin hakli oldugumu anlardin. Cunku Afis kalin harflerle yazilmis altinda ise afis tasarimlarinizin toplandigi bolum yaziyor. Yani soyle: Afiş
Afiş tasarımlarınızın toplandığı bölüm

Siz bundan ne anlarsiniz "tasarimlarinizin" sozunden ne anlasilir. Yani kisisel olarak yapilan calismalar , oyle degilmi? Onun icin aciklamaniz yetersiz kaliyor. Yoksa size karsi bir garezim yoktur. Sadece sunu soylemem lazim afis calismasinin altindaki yorumlarada bakarsaniz calismayi kendinizin gibi gostermis oldugunuz anlasiliyor. Yoksa boyle bir cesaret olamaz.
Neyse size iyi calismalar diliyorum.Benim size bu elestiriyi getirmemi hakli bulun o yeterli

Osman Ozer
 
Kayıt
10 Eylül 2008
Mesaj
221
Tepki
1
Sadece sunu soylemem lazim afis calismasinin altindaki yorumlarada bakarsaniz calismayi kendinizin gibi gostermis oldugunuz anlasiliyor.
Osman Ozer[/quote]

Yorumlar dediğiniz sizinle birlikte 3 adet . Ben,sizinki hariç diğerlerine her hangi bir şekilde cevap vermemişim ve siz bundan yola çıkarak Afişin kendiminmiş gibi göstermiş olduğum sonucunu çıkartmışsınız.İlginç...

Bu aşamadan sonra sizi ikna etmek luzumsuz gibi görünüyor.


Saygılar.
 
Kayıt
25 Mayıs 2008
Mesaj
92
Tepki
10
bence çalışma gayet güzel olmuş her kim yapmışa eline sağlık... filmin içeriğini bilmiyorum ama korku filmine benziyor afişe bakılırsa... adamın korkunç bir hayat hikayesi varmış sanırım :) paylaşım için teşekkürler...
 

AliAkgun

Üye
Kayıt
9 Aralık 2008
Mesaj
25
Tepki
0
> Pembe Panter filmlerini duymussunuzdur. Döneminin en büyük fransız aktörlerinden biri olan Peter Sellers ın baş rolünde oynadığı o komedi yüklü filmler.

> Onun hayat hikayesi filmerindeki kadar komedi yüklü değildir. Afişin içinde hem Peter Sellers ın Pembe Panter in den bir tebessüm, hemde gerçek hayatının zorluk dolu karamsarlığı yansıtılmış.

> Bana göre afiş çok başarılı. Belki aklımıza film afişi denince gelen o karelerde hata vardır. Hani şu altında üstünde küçücük puntolarla bir sürü yazı yazılmış film afişlerinde. Bu kalıba uymayan bir afiş olduğu doğru. Ama bu afişinde altına bir çok şey yazılacağından eminim.

> Afişi hazırlayan ve emeği olanlara tebrik ve tesekkürden başka birşey bana düşmez...
 
Yukarı Alt