Film Afişlerim

Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
19
Tepki
0
Arkadaşlar ben bazı filmlerin sevdiğim oyuncularına afişler denedim..Kendi sitemde yayınladım zaten..!!Afişlerin üzerinde bulunan adres ;) Tamamen benim tasarımımdır..Umarım beğenirsiniz..!!



 
Kayıt
11 Ekim 2008
Mesaj
97
Tepki
0
Bence gayet hoş tasarımlar
2. Çalışmanızda 3adet fotoğraf karesinin keskinliğini yok edip zemine yedirirseniz ortadaki sertlik gidicektir ve göze daha hoş gelecektir. Ayrıca yazı kısmını 6 satırda değilde daha az satırda toplayıp soldan ve sağdan daha az pay bırakırsanız göze daha tok gelir.
Emeğinize sağlık
 
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
19
Tepki
0
teşekkür ederim arkadaşlar ^^ Ayda arkadaşım saol yorumun için ve evet dediğini uygulayacağım..
 
Kayıt
1 Temmuz 2008
Mesaj
155
Tepki
5
Emma watson funıyız sanırım.İlk afişte yazıyı değiştirmenizi ikincisindede alttaki kareleri düzenlemenizi tavsiye ederim.
 
Kayıt
27 Aralık 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Çalışmalarınız güzel fakat film afişlerinde klişe olarak kullanılan oyuncu portrelerinin dışında filmi başka türlü de anlatan görsel bir dil kurulabilir, biraz ezber bozmak gerekli sanırım.Tasarımlarınızın devamını dilerim.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
gayet şık çalışmalar sergilemişsiniz ayrıca ayda hanımın dediği gibi metin yazısını daha az satırda yazarsanız kenar boşluklarını ayarlayıp daha düzgün olacağıkanısındayım. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
149
Tepki
4
belirgin tpografik hatalar çalışmaların dengesini bozmuş. Görebildiğim kadarıyla sadece mask kullanılarak resimlerin birbiri üzerine bindirilmesi ile yapılmış. Ayrıca renk uyum ve seçimlerinde biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu siteden film afiş örneklerini inceleyebilirsiniz. iyi çalışmalar dilerim...
 
Yukarı Alt