Film Afişlerimiz (Devam2)

husnuatik

Üye
Kayıt
21 Ağustos 2008
Mesaj
39
Tepki
0
Arkadaşlar son yaptığımız iki çalışmayı beğenilerinize sunuyorum...



Bu da ikincisi;



Şimdiden tşk ederim yapıcı yorumlarınız için...
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Konu film afişi olunca bu konuda usta olmuş bir arkadaşımızda söz etmek sanırım yerinde olacak.

http://www.emrahyucel.com/movieposters.html

Lütfen bu linki tıklayıp " Emrah Yücel " in film afişlerini inceleyin. Özellikle hazırlamış olduğunuz 1. tasarımdaki kompozisyon için aynı sitede yayınlanmış " NO GOOD DEED " isimli film afişini incelemenizi öneririm.

Saygılar...
 

husnuatik

Üye
Kayıt
21 Ağustos 2008
Mesaj
39
Tepki
0
Tşk ederim dostum yalnız o film tasarımını bize önermek için mi incelememizi istedin yoksa bizim tasarımımıza benzerliği mi var demek istedin anlamadım?
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
@Melih Yongacı


melih bey size önerdi benzerlk için değil sadece Amerikada aranan bi film afiş tasarımcısı emrah yücel in çalışmalarını görün gerekirse onunla irtibat kurun ve profesyonel anlamda bu işi yapmanız daha uygun olacaktır demek istedi bence

aynen katılıyorum
 

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.144
Tepki
461
Emrah YÜCEL bu konuda üstadtır ya hayranıyım onun çalışmalarının.
sizde çok başarılısınız tebrikler
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Hüsnü Atik Arkadaşımıza;

Sizin çalışmalarınızın taklit olduğu konusunda herhangi bir imada bulunmadım. Eğer o tür bir şey düşünmüş olsam ima etmek yerine direkt olarak " Taklit bir çalışma beğenmedim " türünden bir yazı yazardım. Bu noktada herhangi bir çekincem yok.

Amacım bu alanda bulunan ben dahil herkese bu tür çalışmalarda ilham kaynağı olması anlamında Amerikan sinema sektörüne hizmet veren ve üstelik bizden birisi olan değerli grafik tasarımcı Sn. Emrah Yücel'in çalışmalarını örneklemektir.

Bu tür poster ya da afiş çalışmalarında bu arkadaşımızın onaylanmış ve beğeni almış çalışmalarından esin kaynağı olarak yararlanabilir miyiz düşüncesini ön plana çıkartmak istedim.

Bunun dışında herhangi olumlu ya da olumsuz yönde çalışmalarınıza yönelik bir eleştirim yok.

Bilginize,

Saygılar...
 

husnuatik

Üye
Kayıt
21 Ağustos 2008
Mesaj
39
Tepki
0
@Fatih Coşkun

açıklama için tşk zaten ben de tam olarak anlamadım yazdığı yorumu o yüzden tekrar sordum yanlış anlaşılmasın arkadaşlar.

@Bahtınur YILDIZ

tşk ederimm

@Melih Yongacı

tşk ederim arkadaşım ama yanlış anlaşılmasın çünkü ne demek istediğini anlamadığım için yazdım tekrar su anda da öğrenmiş oldum söylemek istediğini.. verdiğin sitede de çok güzel çalışmalar var ki emrah bey in artık bi profesyonel olduğunu hepimiz biliyoruz.. o yüzden siz yanlış anlamışsınız gibi geldi beni benim burda size 'çalıntı diye iftira attınız' gibi bi yorumum olmamıştır sadece bilgilenmek amaçlı bir sorum olmuştur. çok aydınlatıcı bilgileriniz için tşk ederim tekrar tekrar....
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Rica ederim...

Ben yanlış anlamam siz merak etmeyin. Amaç doğruyu bulmaksa eğer hepimiz bu anlamda araştırma sürecindeyiz. Yapılan yanlışlıkların ya da istemeden oluşan hataların sorumluluğu kişilerin üzerine kambur olarak yüklenemez. Yöntem sunmak ya da yön göstermek en azından kişinin bulunduğu noktadan daha üst düzeye ulaşması için ona yapılabilecek en gerçekçi yardım ve yaklaşım biçimidir.

Ben de bu anlamda size bu siteyi önerdim. Onun ötesinde hazırladığınız çalışmalara yönelik herhangi bir eleştirim yok. Ben yazdıklarınızdan alınmadım, umarım siz de alınmamışsınızdır.

Bilginize,

Saygılar...
 
Yukarı Alt