Fireworks Web Çalışması

zysistem

Üye
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
5
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar Fireworks u yeni kullanmaya başladım daha ilk :) yani, asıl işim web olduğu için hemen pekiştirmeye çalıştım ve ortaya böyle birşey çıktı, yaptığım siteyi inceleyip (daha ilk olduğunu göz önünde tutunuz) yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.

Fireworks web çalışması: http://www.turizmtv.eu


Not: Site daha bitmedi sadece bir örnek yapayımdedim nasıl duracak diye...
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Lütfen konularınızı ilgili kategorilerde açmaya özen gösterin.

Konu taşınmıştır.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Fikir olarak güzel düşünülmüş. Eline sağlık.

Tasarımın sayfanın tamamını kaplasa idi yada şuan ki frame i biraz daha genişletseydin dahada hoş durabilirdi.

Fireworks yerine diğer web tasarım editörlerinide kullanırsan çalışman dahada profesyonelleşebilir.Fireworks ağırlıklı olduğu için yani image ağırlıklı olduğu için bağlantısı yavaş olan kullanıcılarda sitenin açılması biraz zaman alabilir.

Arka plan olarak siyah yerine beyaz , gri yada logonu filigran olarak yapsan siteye girenin ilgisini çeker. Siyah fon biraz tasarımını boğuyor.

Üstteki banner ını flashda hareketlendirebilirsin. Türkiye ve televizyon logosu arası boş kalmış. Orayada sitenin sloganını hareketli yada sabit koysan dahada ilgi çeker.

Unutmadan ilerde sitene reklam vermek isteyen olursa diye bir reklam alanı ayır tasarımda . Tasarımın en altına bir frame açabilirsin yada sağ-sol reklam alanıda oluşturabilirsin.

***Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 

zysistem

Üye
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
5
Tepki
1
Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım muhakkak emin olunuz. Dediğim gibi daha yapım aşamasında bunları duymam beni mutlu eder tekrardan teşekkürler.

Dediklerinizi yavaş yavaş uyguluyorum yorumlarınızı kesmeyin lütfen :)

O Turizm bakanlığının yanındaki boşluğa sponsor banneri gelecek (Manavgat Belediyesi) Sitenin 2 büyük sponsoru var :D içeriği sadece ingilizce olarak Türkiyeyi tanıtacak dolayısıyla linkleri ve içeriği tamamen ingilizce olacak ama tasarım olarak fikirleriniz ha budur diyene kadar burada tartışa tartışa siteyi bitireceğim inşallah tekrardan yorumunuzu bekler saygılarımı sunarım.

Not: Videoyu dediğiniz gibi yapıp 16:9 ekran yaptım ve de büyüttüm arka planda öyle yaptım beyaz.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Size nacizane fikirlerimle yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Siz değişiklikleri yaptıkça burdan beni yada diğerr forum üyelerini bilgilendirir iseniz inanın yorumlarımız kesilmeyecektir.

Kolay Gelsin.

İyi Çalışmalar.
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
**Kayan yazının üzerine gelindiği zaman durabilir. Mouse on - over işlemi uygulamanı tavsiye ederim.

**Tanıtım videoları başlığının altındaki yazıyı fireworks de değilde bir web tasarım editöründe text olarak yazsan bence daha hoş durur. Siteye gireni ilk karşılayacak , bilgi verecek yer burası.Hem ozaamna mediaplayer yazısı üzerine link verip yüklü değilse burdan indirin falan diyebilirsin.

** Kayan yazıda resim açıklamalarıda text olabilir.

**Kültür Bakanlığı logosu yanındaki alan boş kalmış.
 

zysistem

Üye
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
5
Tepki
1
Kültür bakanlığının oraya Sponsor banneri gelecek ve alttaki slaytıda dediğiniz gibi yaparım üsteki açıklamarıda aynen yapacağım birde videonun yeri ve oturuşu nasıl olmuş?

Bu arada o videoyu şu siteye upload edip attım oraya http://www.motionbox.com/ reklam koymadığı için sizinde işinize yarar diye düşündüm HD desteğide var sitenin gayet güzel bence işinize yarayacağını umarak veriyorum :)

Son birşey videoyu değiştiğim için Media Player değilde Flash Player diyeceğim vede linkte koyacağım
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
**Videonun yeri ve oturuşu güzel. Tanıtım videoları yazan kısmı kaldırıp o frame i kaplayacak şekilde bir dene .

**Tanıtım videoları kısmınıda üstte genişlettiğin videonun altına sola daya ve sağda kalan yere uygun yazılar veya resimler koy. Yani bu şekilde sitede kullanabileceğin alanları artırabilirsin düşüncesindeyim. Deneyip görmek lazım :D

**Video adresi için saol bu arada.

**Daha öncede söledim. Tanıtım videolarındaki yazıyı fireworks ile değilde orayı boş bırakıp başka bir tasarım editöründe yazabilirisn. Bu şekilde mavi üzerine beyaz güzel duruyor ama yazı küçük kalıp okunmakta zorlanıyor ve az biraz göz alıyor
 
Yukarı Alt