Firmamız için hazırladığımız kurumsal kimlik çalışması

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Hepsini bir araya topladım.



değerli yorumlarınız bekliyorum.
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Logodaki R harfi güzel. S, D, G ve A harfleri ise sıkıcı. Aynı doğrultudaki yazıtiplerinden oluşturulmuş yeryüzündekü trilyon tane logo kalabalığına bir yenisini de sen eklemişsin. Onca kalabalık arasında göz "RLS Digital"a ilişinceye kadar, güneş batar, üsküdarı atla geçmiş olan da müşteriyi çabucak kapar. "Reformer Leader Software"den ben birşeyler anlıyorum anlamasında ama sanırım ülkenin en az %90'u birşey anlamayacak. Amaç anlaşılmamak ise, sözümüz olamaz. Değilse, "Reformcu Lider Yazılım" türünden birşeyler yazılabilir. Bu durumda da elbette "Devrimcisini, evrimcisini, yenilikçisini ve daha bir çoğunu daha önce duyduk da reformcusu da neyin nesi?" sorusu akla gelebilir. İngilizcesi de türkçesi de biraz sorunlu bir slogan sanki. Kartvizitteki "Dijital Marka Çözümleri" çok daha iyi. Yeni bir firma için ne eksik, ne fazla. Kartvizitin arka tarafı güzel. Ön tarafı sade olsa da yerleşim sıkıcı. Aynı yerleşime sahip trilyon tane kartvizitin yanına bir de seninkisi... sonra "Nerdeydi yahu BRL'ninki... buralarda bir yerdeydi ama..." Ara ki bulasın!... Renk seçimi güzel. Şu Mac'lerle sunum furyası bir müddet daha geçerli hala belki ama bu türden araba giydirme saçmalıklarına yavaştan bir son verilmeli artık.

Bir de "President" sorunu var ki, grafik tasarımın kendisiyle doğrudan bir ilişkisi olmadığı için geçiyorum. Fikir veriyor ama. Web adresinin yazıldığı yazıtipi de güzel değil. L ve S'nin alttan birleşmesi, çok beklendik, çok görüldük, çok bilindik... Nakliyet firmalarının uzun ve kıvrımlı yolu göstermelerine birebir... Falan filan.... Bu kadarı yeter şimdilik.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Buradaki reformer devrim ya da reformcu anlaminda degil yenilikci anlaminda kullanildi. Kartvizitin on kisminin sade olmali diye dusunuyorum yerlesim sıkıcı derken bu konulari acarsaniz sevinirim. Ayni yerlesime sahip trilyon katvizit derken on kisimin karmasik olmamasi ve onemli bilgiler icerdigi icin sade olmali diye dusunuyorum.Trilyonca kartvizit bu sebep ayni olabilir. President kelimesini de neden anlamadiniz cikartamadim. Bizim isler demissiniz ama sonucta her firmanin bir yoneticisi olmak zorundadir. Macte sunum yapmak benim icin bir furya degil mac kadar tasarimi hos bir bilgisyar yapilina kadar evet o furya daha cok devam edecek.

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
logo dışında diğer unsurlarda tamamlayıcı bir akış göremedim :(
 
Kayıt
10 Haziran 2013
Mesaj
107
Tepki
105
Logo gayet şık daha anlaşılır olması için logo dışındaki metinlerde bir değişiklik yapabilirsin.Mac sunumuna gelince,sunum furyası tabiki denemez günümüzde mac'in üzerine tasarımı böylesine net bir şekilde hem tasarımcı, hemde müşterilere aktaran bir bilgisayar daha yok dolayısıyla mac sunumunu gayet başarılı buldum.Araba sunumunun şuan araç giydirme trendleri arasında böylesine bir sunumdan ziyade sadelik ve anlaşılırlık daha ağır basıyor sanki yoksa yanlışmı düşünüyorum benim şahsi düşüncem aracı giydirmeden sade bir şekilde tasarlarsan daha hoş olacaktır.Genel olarak müşteri gözünden kabul yüzdesi yüksek bir çalışma başarılar dilerim..
 

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
Araç Kaplamayı çok beğendim :) Çok şık durmuş :) Eline sağlık.
İyi Çalışmalar..
 
Yukarı Alt