arkadaşlar resimdeki yazı fontu elinde olan yada adını hatırlayan var mı?
Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 6 Ağustos 2008 #1 arkadaşlar resimdeki yazı fontu elinde olan yada adını hatırlayan var mı?
Serkan Baysal Altın Üye Altın Üye Uzman Üye Kayıt 10 Haziran 2008 Mesaj 2.204 Tepki 76 6 Ağustos 2008 #2 Elimdeki bütün fontları kontrol ettim eminecik. Malesef bulamadım. umarım bulmuşsundur.
Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 7 Ağustos 2008 #3 @Serkan Baysal teşekkür ederim. bende baya bi aradım bulamadım. yakın bi font üzerinde oynama yaparak çözdüm artık. sağol arkadaşım ilgin için...
@Serkan Baysal teşekkür ederim. bende baya bi aradım bulamadım. yakın bi font üzerinde oynama yaparak çözdüm artık. sağol arkadaşım ilgin için...
kanalga Üye Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 105 Tepki 0 7 Ağustos 2008 #4 Gerçi sen halletmişsin ama o resim bence fontdan çizilerek yapılmış ve çizen kişi amatör olduğundan font bozulmuş yani değişmiş font
Gerçi sen halletmişsin ama o resim bence fontdan çizilerek yapılmış ve çizen kişi amatör olduğundan font bozulmuş yani değişmiş font
Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 7 Ağustos 2008 #5 @kanalga evet haklısın sanırım. bende en yakın font olarak BakerSigneBT yi buldum. ufak değişikliklerle hallettim. bu gün bi gürültü kopmazsa tamamdır inş. bu arada epey zamandır yoksunuz. bu kadar özletmeyin arkadaşım
@kanalga evet haklısın sanırım. bende en yakın font olarak BakerSigneBT yi buldum. ufak değişikliklerle hallettim. bu gün bi gürültü kopmazsa tamamdır inş. bu arada epey zamandır yoksunuz. bu kadar özletmeyin arkadaşım