Fotoğraf makinası Almak İstiyorum, Yardım!

Durum
Konu kapatılmıştır.

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
merhaba ben grafik ve fotoğraf bölümünde lise'de okuyorum... Kendime bir fotoğraf makinası almak istiyorum... bu fotoğraf makinasını alma amacım, eş-dost-akraba ile sınırsız pozlar vermek değil,yada aynanın karşısına geçip kendimi çekmek hiç değil :D Aslında ben keşfetmeyi seven birisiyim ve keşif fotoğrafları çekmek istiyorum,yani doğa fotoğrafları...

Yani bana uygun makina önerebilir misiniz? maddi olarak makina 600-700' e kadar olabilir... İnşallah yardımcı olursunuz:)
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
yok dört gözle okudum o yazıyı:) bir dahaki yazısını da bekliyoruz zaten ama ben makina önermeniz amacıyla yazmıştım buraya, neyse hakan bey yardımcı olur inş.. Teşekkürler sizlerede
 

Hakan KALMIŞ

Grgphoto
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
88
Tepki
7
Merhabalar, fotoğraf makinesi almak istiyorsunuz. Öncelikle bilmeniz gereken bir şeyi sizlere aktarayım.
Kendinize şu soruları sorun ve cevaplarına göre seçiminizi yapın.

- Ortalama bütçe - bu sorunun yanıtı biraz da diğer soruya bağlı olmakta.
- Ne çekeceğim. - Hatıra , aynada kendimi, aile diyorsanız. Kompakt bir makine işinizi görür. Optik zoom özelliği dahi aranmaz.

Doğa fotoğrafı çekecekseniz, o zaman size hem geniş açı hemde zoom özellikli bir makine gerek. Diğer yazımdaki detayların üzerinde durarak alacağınız makine ortaya çıkacaktır.

Not: Bütçenize göre makine almayın, ihtiyacınızı belirleyin ona göre bütçe hazırlayın. Acele karar ile alınan cihaz 1 yıl sonra ihtiyaçlarınızı karşılamayacaktır.
 

nazikcan

Üye
Kayıt
11 Temmuz 2008
Mesaj
8
Tepki
0
evet bu Hakan beye katılıyorum Bütçe merkezli değil amaca uygun birikim.iyi olur.
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Kesinlikle. Ne istediğine kara vermeli ve ona göre birikim yapılmalı bencede. İhtiyaçlarına göre bir hedef belirle bence busse. ondan sonrada istediğini al ;);)
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
dediğim gibi maddi sınırlama olmayacak benim için, ihtiyacım olduğu için almak istiyorum, almışken de iyi bişey olmasını istiyorum ki yıllarca kullanabileyim! Acele karar vermek gerçekten de iş görmüyor bi zaman sonra, teşekkürler arkadaşlar
 
Kayıt
31 Ekim 2007
Mesaj
7
Tepki
0
nikon D60 - D80 - D90 serisinden herhangi birini alabilirsin işini fazlasıyla görür, istanbuldaysan doğubank var oraya uğramanı tavsiye ederim.
 

Ünal Er

Üye
Kayıt
21 Kasım 2008
Mesaj
109
Tepki
1
canon 450 d için hala bekliyorum:)))
kısmetse önümmüzdeki ay alacam.
Buse sana önerim garanti bir ürün almaya çalış.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt