Freelancer AE uzmani araniyor

Planetmex

Üye
Kayıt
9 Kasım 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Merhabalar,

Videohive`dan bir tane AE Animasyon aldim ve bunu isteklerim dogrultusunda Profesyonel olarak degi$tirecek bir Freelancer ariyorum.

Yurtdi$inda bir Internet Ajansi sahibiyim hem kendimin hemde mü$terilerimin bir cok Projesinde AE uzmani lazim oluyor...uyum ve fiyatlarda anla$ma halinde uzun vadeli i$ birligi yapilabilir..

Lütfen özel mesaj yazmayin, buraya yazin.

Te$ekkür ederim
 

mendeli

Üye
Kayıt
12 Haziran 2010
Mesaj
26
Tepki
0
Merhabalar,
ben 5 yıldır prodüksüyon ve postproductıon alanında faaliyet göstermekteyim. 2d ve 3d animasyonlarda tecrübem oldukça fazladır. ilgilenirseniz aşağıdaki mail adresinden görüşebiliriz.
iyi çalışmalar

alikaradedeli@gmail.com
 

ozanşey

Üye
Kayıt
4 Nisan 2011
Mesaj
19
Tepki
0
Merhaba , umarım yardımcı olabilirim. daha önce yurt dışından gelen reklamların türkiyeye ve başka ülkelere adaptasyonunu yapan bir yerde çalışmıştım. eğer böyle birşeyden bahsediyorsanız size çok rahat yardımcı olabilirim. örnek video olarak videolarımın olduğu linkteki adaptasyon örneğine bakabilirsiniz. demo reel ve diğer videolarım için http://vimeo.com/griptape/videos adresine bakabilirsiniz. iletişim içinse uptoskate@hotmail.com
 
Kayıt
24 Kasım 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba...yaklaşık 12 yıldır sektördeyim...grafik bölümü mezunuyum...bir firmada post prodüksiyon sorumlusu olarak çalışıyorum...animasyon ve kurgu ile ilgili her türlü konuda destek olmaya çalışırım...videohive animasyonlarını edit etmek tam benim işim:)))

kozdem@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz....

Teşekkürler...
 

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
419
Tepki
26
Merhabalar, ismim Günay YUNUS. Motion FX ve Color Correction uzmanlık alanlarım. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda Post Prodüksiyon Sorumlusu, Direktörlük ve eğitmenlik kariyerim mevcut.

İletişim için : gunayyunus@gmail.com' dan şahsıma ulaşabilirsiniz.
 
Yukarı Alt