Furkan Ekmen Logo Çalışmaları

Kayıt
4 Ekim 2011
Mesaj
127
Tepki
2
Merhabalar,

Arkadaşlar 2008'de amcamın ısrarı üzerine grafik tasarım alanında kendimi geliştirmeye başladım. O yandan bu güne kadar yaptığım çalışmalar aşağıdadır. 14 yaşında olduğumu ve kendimi geliştirmekte olduğumu söylemek istiyorum. Aşağıdaki çalışmalarımın çoğunluğu kullanılmaktadır. Kullanılan alanlarda sunumu yapamadığım için logoların bazıları gözünüze sade gelebilir.

Şimdiden iyi ve kötü eliştirileriniz için teşekkürler.



































 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
14 yaşındasın hımmm iyi iyi... Emeğine sağlık, hiç durma aynen devam et.
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.035
Tepki
916
Furkan bu hızla gidersen çok iyi yerlere gelebilirsin yaptıkların da güzel ama vaktinin çoğunu ustaların yaptıklarını incelemeye ayırırsan çok daha iyi olgunlaşırsın. kolay gelsin,iyi çalışmalar.yardıma ihtiyacın olursa bildiğim konularda elimden geleni yaparım.yalnız OYUNPOO yu beğenmedim hangi programda yaptın?
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Bi daha baktım, bi daha baktım helal olsun dedim. Kardeşim hiç durma devam et, burada bir çok üstad var onların önerilerini yabana atma. Kendini geliştirmek için kendine zaman yarat, çalış. Sadece grafik tasarım alanı ile ilgili değil kendini geliştir. Oku, izle kafanın içindeki şeyi ne kadar geliştirirsen tasarımını da bi o kadar geliştirmiş olursun. Tasarım denilen şey el ile yapılan bir şey değil. Velhasıl kelam benim gibi operatör olma tasarımcı ol. Saygı ve sevgiler, çalışmalarının devamını umarım yine buralarda paylaşırsın.
 
Yukarı Alt