Gazi Ü.Mezunu Grafikerim İş Arıyorum (Antalya)

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
14 Temmuz 2008
Mesaj
23
Tepki
1
Merhaba ;

Adım pınar işitme engelliyim ve gazi üniversitesi grafik bölümü önlisans mezunuyum.uzun bir zamandır grafiker olarak iş aramaktayım.

İşitme engelli oldugum için gerek grafik tasarım firmalarına gerek reklam ajansı ve matbaalara yapmış oldugum iş başvurularım sonuçsuz kaldı.

Duygu ve Düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim ne yazık ki grafiker arayan firmaların engellilere karşı bir takım önyargıları var aslında bu durum toplumun engellilere karşı olan bilinçsizliginden kaynaklanıyor.

Bir işitme engelli ile nasıl iletişim kurabilirim,nasıl anlaşabilirim ya beni anlamazsa ya anlamadıgı için yanlış yaparsa gibi bir takım önyargılar var.

Altını çizerek vurgulamak isterim ki engelli bir insana sen bunu yapamazsın,başaramazsın gibi sözler o insanın cesaret mekanizmasını harekete geçirir ve inadına başarmak için vargücüyle çalışır.

Unutmayalım ki her insan birer potansiyel engelli adayıdır ve işverenleri engelliler konusunda pozitif düşünmeye davet ediyorum.

EĞİTİM DURUMU

2004 – 2006 Gazi Üniversitesi-Grafik Bölümü

2003 - 2004 Yenimahalle Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümü


PROJE VE STAJLAR

06/2003 - 08/2003 İvedik Matbaa San.Sit.Yorum Matbaacılık

01/2004 – 06/2004 Yenimahalle Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Staj

BİLGİSAYAR ve GRAFİK PROGRAM BİLGİLERİ

Photoshop, CorelDraw, FreeHand, Illustrator, Quark Xpress , Excel, Word, Internet,

ÇALIŞTIGIM YERLER

06/2004 - 02/2005 Lise Son Sınıfta Ankarada Metropol Yayınlarında Grafiker Olarak Çalıştım.
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Engelli diye ben sizlere demiyorum size engel çıkaranlara diyorum aslında. Benim elimde imkan olsa inan ki seninle irtibata geçerdim ama yok işte. Ben de bir çalışanım sonuçta. Senin için yapabileceğim tek şey dua etmek. İnş. istediğin işi bulursun
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt