Gelin(lik) Resmi

Kayıt
8 Mayıs 2009
Mesaj
148
Tepki
1
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar, çözünürlüğü biraz iyi olan GELİN resmi lazım, böyle tam boy veya tam boya yakın, baş kısmı gözükecek şekilde, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Kayıt
8 Mayıs 2009
Mesaj
148
Tepki
1
Yaşar abe çook teşekkür ediyorum, gerçekten böyle bir hız beklemiyordum, resimler süper, harika, yalnız şöyle bir durum var, resimlerin baş kısmı yok(silinmiş), böyle, bir bütün olarak, silinmemiş hali var mı?, yani baş-yüz gözüksün, bu şekilde olan var mı?, saygılarımı sunar, Allah razı olsun.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
@Seyit Tiken
Sayın Seyit Tiken, Allah sizden de razı olsun, elimizden geldiğince tüm arkadaşlara yardımcı olmak adına buradayız. Grafikerler.org'u takip etmeye devam edin. :) İlk etapta Psd dosyalar bölümünde olduğunu hatırlayarak bir göz gezdirdiğimde bulduğum linki ivedi olarak paylaşmaya çalıştım, sizde bir göz gezdirirseniz farklı işinize yarayarak paylaşımların olduğunu hatırlıyorum. Yine de kendi arşivimden de aramaya çalışacağım, saygılar...

İki adet psd dosyasını upload ettim umarım işinize yarar.


>> DOWNLOAD >>

Aşağıdaki linke de bakabilirsiniz
>> Yüksek Çözünürlüklü Gelin Resimleri >>
 
Kayıt
8 Mayıs 2009
Mesaj
148
Tepki
1
Çook sağolun, Allah razı olsun, siteye yazmadan önce bayağı aradım internetten, kayda değer bir şey bulamamıştım, teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.
 
Yukarı Alt